Lenka Fedorová Rôzne Správy

Víťazi OTO 2017: Títo východniari patria medzi najobľúbenejšie tváre obrazoviek!

Televízna anketa OTO pozná svojich víťazov. Medzi nimi zahviezdili aj tieto známe tváre z východu Slovenska!

Ilustračný obrázok k článku Víťazi OTO 2017: Títo východniari patria medzi najobľúbenejšie tváre obrazoviek!
6
Galéria
Zdroj: TASR/Dnes24.sk

Počas uplynulého víkendu spoznali diváci víťazov jednotlivých kategórií televíznej ankety OTO. Ako sme vás nedávno nedávno informovali, do druhého kola ankety sa prebojovalo viacero východniarov. Niektorí z nich sa teraz tešia zaslúženej pocte!

Košičanka Kmotríková obhájila titul

Moderátorka spravodajstva Adriana Kmotríková stála po roku znovu na pódiu. Sympatická košická rodáčka tak v silnej konkurencii obhájila vlaňajší titul.

„Ja som si ešte pred dvoma rokmi myslela, že nikdy nedostanem túto cenu a teraz je to už druhýkrát, tak je to veľmi pekné od vás. Ďakujem všetkým, ktorí mi poslali svoj hlas a týmto mi dali pocit, že som obľúbená,“ uviedla v ďakovnej reči dojatá Kmotríková.

Merčiak prevalcoval športový rebríček

V športových kategóriách dominoval Prešovčan Marcel Merčiak, ktorý je už neodmysliteľnou súčasťou športového spravodajstva na Slovensku. Merčiak obsadil prvú priečku v kategórii Moderátor športu a Komentátor športu a znova tak potvrdil svoje kvality.

K východu Slovenska patrí neodmysliteľne aj skvelá hudba. Prvenstvo v kategórii Speváčka si odniesla Svidníčanka Kristína Peláková, ktorá uspela v konkurencii s Máriou Čírovou a Emou Drobnou. Víťazom kategórie Hudobná skupina sa stali Prešovčania z IMT Smile.

Päticu ocenených východniarov uzatvára moderátor, herec i humorista Michal Hudák, ktorý si prevzal sošku OTA v kategórii Herec. Hlas Michala Hudáka sprevádzal vyhlasovanie jednotlivých nominácií počas celého galavečera. Zaujímavosťou bola jeho vtipná poznámka pri preberaní ceny, že napriek víťazstvu tejto kategórie, v minulom roku nič nové nenatočil.

Foto: Ilustračné

Ste spokojní s výsledkami tohtoročnej ankety OTO?

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM