Lenka Fedorová Správy

Vlogerka z Košíc Patty Image aj o Pražáčkach: Podstatné je, aby sa ženy milovali aké sú

Je mladá, ambiciózna a fanúšikovia ju milujú. Odkiaľ čerpá inšpiráciu vo svojich videách a čo je ich hlavných cieľom?

Ilustračný obrázok k článku Vlogerka z Košíc Patty Image aj o Pražáčkach: Podstatné je, aby sa ženy milovali aké sú
4
Galéria
Zdroj: Archív Patty Image

Vlogerka Patty Image, vlastným menom Patrícia Semanová, sa vo svojich videách venuje najmä beauty trendom. Na svojom kanáli na YouTube má viac ako 50 000 odberateľov. Okrem toho, že radí ženám, ako sa správne líčiť, snaží sa ich aj motivovať na ceste životom. Patty je Košičanka žijúca v Prahe a o svojej vášni i živote porozprávala v rozhovore.

Vo svojich videách sa venujete najmä líčeniu. Čo vás k tomu priviedlo?

Popravde, keď odpovedám zo svojho úprimného srdca, tak neviem. Inšpiráciu som našla v zahraničných youtuberkách, ktoré sa tomu venovali, keďže Makeup Artist bola v tom čase moja hlavná profesia. Tak som si povedala, prečo by som túto profesionalitu nepreniesla aj k nám. Od začiatku som sa zameriavala hlavne na kvalitu.

Na svojom kanáli máte množstvo videí. Odkiaľ čerpáte inšpiráciu?

Väčšinou čerpám inšpiráciu z bežného života, z každodenných činností, ale hlavne z prírody a samozrejme od svojich fanúšikov, ktorí mi často píšu o čo konkrétne majú záujem.

Ktoré z videí je vaša srdcovka?

Veľmi záludná otázka. Každé video je niečím výnimočné a je moje, ale ak by som mala zvoliť kategóriu videí, tak najviac ma bavia motivačné videá a ukazovanie môjho pohľadu na svet a život.

S akými najzaujímavejšími komentármi ste sa pod svojimi videami stretli?

Opäť zaujímavá otázka :) Predstavivosť ľudí je fascinujúca. Od komentárov v zmysle „ďakujem“ až po dlhé komentáre, v ktorých ľudia vyjadrujú svoje pocity, problémy, starosti a radosti. Za takéto komentáre som veľmi vďačná, pretože pomáhať ľuďom je jeden z hlavných cieľov môjho kanála.

Pamätáte sa ešte na svoje prvé video? Ako ho vnímate dnes?

Pamätám si ho, pretože jeho editácia trvala asi dva týždne kým som bola na tú dobu spokojná s jeho kvalitou. Veľmi rada si ho pozriem, aby som sa obzrela za tým, kde som začínala a kde som dnes.

Žijete v Prahe, pochádzate však z Košíc. Čo z Košíc vám v Prahe chýba najviac a čo naopak by ste v Prahe nevymenili za nič?

Do Prahy by som doniesla samozrejme svoju rodinu a priateľov. A čo z Prahy by som nevymenila za nič? Neviem, postupom času som zistila, že všetko, čo k životu potrebujem, mám bez rozdielu, kde nachádzam. Samozrejme sa mi páči história Prahy, ktorá dýcha takou zvláštnou atmosférou.

Bádate rozdiely v štýle líčenia u žien z týchto dvoch rôznych miest?

Ženy v Prahe sú viac otvorené rôznym experimentom nielen v líčení, ale aj obliekaní napríklad. Ale to nie je to najdôležitejšie. Myslím, že podstatné je, aby sa ženy milovali hlavne z vnútra, také aké sú a tak to potom dávali navonok a to zvládajú rovnako tak Pražáčky, ako aj Košičanky.

Ak by ste sa mali opísať troma slovami, ktoré by to boli?

Milujúca, vďačná, šťastná.

Aké líčenie by ste odporučili našim čitateľkám na tohtoročnú zimu? Čomu by sa mali vyhnúť a čoho by sa nemali báť?

Zastávam názor, že menej je spravidla viac, takže v prvom rade je najdôležitejšia starostlivosť o pleť a jej hydratácia rôznymi prípravkami s veľkým obsahom vody a olejmi. Ženy sa nemusia ničomu vyhýbať alebo sa niečoho báť, no mali by hlavne stavať na prirodzenosti a svojej osobnosti.

Zdroj: YouTube.com
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM