Správy

Vodiči parkujúci v košickom Auparku zbystrite: Od septembra si poriadne priplatíme!

Rátajte s tým vopred! V košickom Auparku po novom za parkovanie zaplatíme viac. Čítajte podrobnosti.

Ilustračný obrázok k článku Vodiči parkujúci v košickom Auparku zbystrite: Od septembra si poriadne priplatíme!
Zdroj: TASR

Parkovanie v košickom Auparku nás po novom vyjde o čosi drahšie. Obchodný dom o tom informoval na svojom webe. S akými cenami je potrebné od 1. septembra rátať?

Ako Aupark na webe uviedol, počas pracovných dní zaplatíme za 1. začatú hodinu parkovania 0,30 €, za 2. začatú hodinu 0,30 € a za každú ďalšiu začatú hodinu zaplatíme 2 € vrátane DPH.

Pokiaľ sa v Auparku zdržíme len krátko, pri opustení parkoviska do 20 min. od vjazdu bude parkovanie zadarmo. Zmeny sa nedotknú víkendov a sviatkov. Prvých 6 hodín bude zadarmo, za každú ďalšiu hodinu (aj začatú) však zaplatíme 2 € vrátane DPH.

,,Okrem úpravy cien čaká na návštevníkov centra aj celková modernizácia parkoviska. Tá sa prejaví výmenou osvetlenia v priestoroch parkoviska, inováciou navigačných tabúľ a dostupnejším a rýchlejším platobným systémom. Počet platobných terminálov sa zvýši zo štyroch na štrnásť, možná bude aj bezkontaktná platba kartou. Po uhradení parkovného sa rampa otvorí automaticky, čo urýchli a zjednoduší výjazd," informuje Aupark o novinkách.

Foto: Ilustračné

Zdroj: auparkkosice.sk

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM