Lukáš Zavacký Iné športy

Volejbalisti Košíc získali v súťaži bronz: Tréner Vlkolinský chcel sériu ukončiť doma

Po florbalistoch, basketbalistkách či hokejistoch získali prestížny skalp aj volejbalisti z nášho mesta. V súboji o tretie miesto proti Komárnu nezaváhali ani raz. Sezónu zhodnotil tréner Richard Vlkolinský.

Ilustračný obrázok k článku Volejbalisti Košíc získali v súťaži bronz: Tréner Vlkolinský chcel sériu ukončiť doma
Zdroj: TASR

V základnej časti sa volejbalisti VK KDS Šport Košice umiestnili spomedzi deviatich tímov na štvrtom mieste, v tabuľke o titul skončili tretí. Vo štvrťfinále si poradili so Svidníkom, v semifinále padli na Nitre. Proti Komárnu si však počínali nadmieru dobre a obsadili konečnú tretiu priečku.

„Rozhodujúci zápas sme zvládli. Chceli sme ho ukončiť dnes v domácom prostredí. Bolo vidno, že hráči túžili, z toho trochu pramenila nervozita. Avšak sme to zvládli. Chalanom chcem zablahoželať a poďakovať za odvedenú prácu počas celej sezóny,“ vyjadril sa pre web Slovenskej volejbalovej federácie po záverečnom stretnutí ročníka tréner Richard Vlkolinský.

V prvom dueli vyhrali Košičania 3:1, v druhom dovolili súperovi uhrať o jeden set viac. Rozhodujúci, ktorý sledovalo 333 divákov, dopadol pre nich rovnako ako na začiatku série. Triumfovali 3:1 a tešili sa z historického úspechu klubu.

Môže vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24/svf.sk

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM