Lukáš Zavacký Futbal

VSS Košice s novinkami: Zostava sa rozšírila o futbalistov Zenitu Petrohrad!

Zaujímavý ťah klubu VSS Košice. Rozhodol sa do svojich radov prilákať dvoch futbalistov zo slávneho Zenitu Petrohrad, ktorý o tom referoval na svojej stránke.

Ilustračný obrázok k článku VSS Košice s novinkami: Zostava sa rozšírila o futbalistov Zenitu Petrohrad!
Zdroj: TASR

Do nášho mesta smerujú na hosťovanie dvaja mladíci, ktorí by mali mužstvu pomôcť do konca aktuálnej sezóny. Môžu byť dôležitým článkom pri dosiahnutí cieľa, ktorý je prioritou. Dostať sa späť do Fortuna ligy.

Čítajte tiež: KOMPLETNÝ SÚHRN 5. kola DOXXbet ligy: Lokomotíva sa vybláznila, VSS zakoplo

Prvou posilou je čerstvý dospelák Nikita Andrejev. Odchovanec ruského celku, ktorý zažil už aj debut medzi seniormi. Vlani v pohárovom zápase. Druhou je 19-ročný Sergej Ivanov. Do mládežnického tímu Zenitu Petrohrad prišiel v januári 2015.

Do ligového súboja pravdepodobne obaja zasiahnu už 11. septembra. Na vlastnom trávniku sa Košičania stretnú s MFK Lokomotívou Zvolen. Tento súboj bude posledným v 6. kole 2. najvyššej súťaže na Slovensku.

Chcete vedieť, čo je v košickom športe nové, aké udalosti sa pripravujú alebo prečítať si o ňom rôzne zaujímavosti? Pridajte sa do facebookovej skupiny v tomto odkaze a nič podstatné vám už nikdy neunikne.

Môže vás zaujímať:

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM