Tlačové správy

VÚB hypotéka s úrokom 1,39 % teraz aj s fixom na 4 roky

Zdá sa vám trojročná fixácia 1,39% na hypotéke krátka? Teraz ju VÚB ponúka už aj na 4 roky. K obom fixáciám vám navyše VÚB garantuje, že ak úrokovú sadzbu ešte do konca roka zníži, znížiť si ju môžete aj vy. Bezplatne.

Ilustračný obrázok k článku VÚB hypotéka s úrokom 1,39 % teraz aj s fixom na 4 roky
Zdroj: Media&Communication Consulting

Krátke fixácie sú dnes najvýhodnejšie

Ak ešte vyčkávate na nižší úrok na financovanie bývania, už nemusíte. Avizované zvyšovanie úrokov sa zatiaľ nekoná, svedčí o tom aj nová ponuka VÚB banky. Získať môžete hypotéku s fantastickým úrokom 1,39% s fixáciou nielen na 3, ale aj na 4 roky a navyše vám garantujeme, že ak ešte do konca roka znížime úroky, znížiť si ich môžete aj vy. Zníženie je bezplatné, stačí si oň len požiadať. A neplatíte ani poplatok za poskytnutie úveru. Hypotéku môžete použiť na kúpu bytu, rodinného domu, príp. pozemku, na rekonštrukciu a modernizáciu, či splatenie nevýhodných úverov. Pokiaľ si poviete, že tieto fixácie úrokovej sadzby sú pre vás krátke, máme pre vás úrok 1,49% s fixáciou na 5 rokov. VÚB naďalej ponúka veľmi výhodné úrokové sadzby pre všetky typy viazaností. Navyše zaručí aj zľavu 100 % z poplatku za poskytnutie pre všetky hypotéky a tiež preplatí náklady za znalecký posudok až do výšky 150 eur v prípade splnenia podmienok.

Obdobie najnižších úrokov vrcholí

Ekonómovia upozorňujú, že nízke sadzby už nemusia byť dlho samozrejmosťou. „Z pohľadu podmienok na finančnom trhu sa už pravdepodobne nachádzame na dne. Pri všetkých dlhších fixáciách už úroky rastú, zostali len posledné príležitosti na historicky nízke sadzby pre kratšie fixácie,“ konštatuje Andrej Arady, makroekonóm VÚB banky.

Byt či dom môžete kúpiť lacnejšie

Kým minulý rok prial predávajúcim a ceny bytov sa v celoslovenskom priemere zvýšili o 7 %, tento rok sa situácia začína meniť. Rast cien sa spomalil a realitní makléri očakávajú ich ustálenie, pri starších bytoch pripúšťajú dokonca aj mierny pokles. Dopyt po bývaní je síce naďalej veľký, no v spolupráci so skúseným maklérom sa vám isto podarí nájsť nehnuteľnosť, ktorá bude vaše nároky spĺňať.

O VÚB banke
VÚB banka je členom medzinárodnej bankovej skupiny Intesa Sanpaolo, ktorá má zastúpenie vo viac ako 40 krajinách po celom svete prostredníctvom svojej siete bánk, priamych pobočiek a zastupiteľských kancelárií. Na Slovensku banka má 196 retailových pobočiek, 29 firemných pobočiek, 11 hypotekárnych centier a jednu pobočku v Českej republike..

O skupine Intesa Sanpaolo Intesa Sanpaolo patrí medzi vedúce bankové skupiny v eurozóne a je hlavným aktérom v Taliansku v oblasti retailového a firemného bankovníctva a správy aktív. Vďaka bohatej sieti pozostávajúcej z 4 000 pobočiek ponúka širokú škálu služieb 11,1 miliónu klientov v Taliansku. Zahraničné aktivity Skupiny Intesa Sanpaolo sú zamerané na strednú a východnú Európu, Stredný východ a severnú Afriku, kde pôsobí v 12 krajinách prostredníctvom retailových a komerčných bánk s približne 1 200 pobočkami a 7,9 miliónom klientov. Okrem toho medzinárodná sieť pôsobí v 29 krajinách, v ktorých poskytuje podporu firemným klientom.

(PR) – Za obsah a foto zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Zdroj: Media&Communication Consulting
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM