Lukáš Zavacký Rôzne

TOP témy týždňa: Košičania rozhodli

Celý týždeň sme vám prinášali tie najzaujímavejšie a najaktuálnejšie správy. Niektoré vás oslovili viac ako iné. Prinášame vám ich v našom prehľade.

Ilustračný obrázok k článku TOP témy týždňa: Košičania rozhodli
Zdroj: Dnes24.sk

Predpoveď počasia s časmi

Na začiatok minulého týždňa ohlásili hydrometeorológovia výstrahy pred obrovskými horúčavami. Tie sa mali dostať až na hranicu 36 stupňov Celzia. Informovali sme preto o časoch, kedy si treba dávať pozor.

Vstupné na košické kúpaliská

Košické kúpaliská už majú otvorené brány svojich areálov a tak sme sa rozhodli porovnať ceny vstupného. Niektoré z nich zlacňujú lístky od konkrétnej hodiny či v určitých dňoch.

Mladíci chceli rozbiť automat na lístky

V Košiciach sa momentálne rieši problematika nového systému parkovania v centre mesta a priľahlých častiach. Väčšine sa absolútne nepáči a všetko sa rozhodli vziať do vlastných rúk. To však asi nie je najlepší spôsob riešenia.

Červená hviezda netradične

Legendárna Červená hviezda sa po dlhom čase konečne zrekonštruovala a ľudia si ju môžu naplno užívať. Ako to však vyzeralo pri jej otvorení? Priniesli sme vám niekoľko úryvkov z článku novín spred 80 rokov a dobové fotky.

Voľné pracovné miesta

Leto môže byť ideálnym obdobím na zmenu džobu. Ak nad touto možnosťou premýšľate, skúste si popozerať náš zoznam voľných pracovných príležitostí, ktorý sme vypracovali zo stránky koordinovanej Ústredím práce, sociálnych vecí a rodiny.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM