Rôzne

Východniari sa už hrnú na Šíravu: Sezónu tam odpáli svetová dídžejská hviezda z Filipín!

Za sebou má spoluprácu aj s Davideom Guettom. Z Tomorrowlandu, nemeckého Airbeat One Festival, Miami či Las Vegas prichádza na Zemplínsku šíravu celosvetovo vyhľadávaný dídžej.

Ilustračný obrázok k článku Východniari sa už hrnú na Šíravu: Sezónu tam odpáli svetová dídžejská hviezda z Filipín!
Zdroj: TASR

Aj keď horúčavy sa v našich končinách usídlili už pred nejakým časom, posledným zvončekom školského roka je tu leto v plnej svojej paráde. A na nával mladých zábavuchtivých nielen z celého východu je pripravená aj Zemplínska šírava.

V Moteli Kamenec práve dnes štartuje sezóna východniarmi vyhľadávaných letných párty. V piatok a v sobotu je na programe Absolut Open Summer 2016. A je sa veru na čo tešiť. K zemplínskemu moru prichádza svetová hviezda z Filipín, DJ Laidback Luke. Autor hitov Turbulence, S.A.X. alebo Leave The World Behind je známy aj zo spoluprác s Davidom Guettom či Afrojack.

To však nie je všetko. Na tomto podujatí sa predstaví aj domáca dídžejska špička. Okrem známeho Filipínčana budú návštevníkov baviť taktiež DJ EKG, DJ Robin a Bongoman Elizz.

Počas druhého dňa vystúpia dídžeji ako Mike Saxi či MTD, sobotňajším headlinerom bude DJ John Culter, rezident českého Magnetic festivalu.

Na mieste si dvojdňovú vstupenku zakúpite za 15 eur, na piatok za 11 eur a vstupenka na sobotu stojí 7 eur.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM