Ľubomír Hudačko Rôzne

Východniarka, čo má najlepšiu postavu na svete: Denisa Pasečiaková prezradila, že nemá frajera!

Východniarka (25) s mierami 90–60–90 a výškou 177 centimetrov zvíťazila v kategórii Miss Bikini of the World 2013 – Najlepšia postava na svete pre rok 2013. Okrem toho ešte získala ďalšie dva tituly a famózne reprezentovala Slovensko v ďalekej Číne! Denisa Pasečiaková prezradila dojmy v rozhovore.

Ilustračný obrázok k článku Východniarka, čo má najlepšiu postavu na svete: Denisa Pasečiaková prezradila, že nemá frajera!
Zdroj: Dnes24.sk

Denisa študuje v Bratislave, pochádza z Prešova a vyhrala titul Miss Bikini of the World 2013 – Najlepšia postava na svete pre rok 2013 v Číne. Je aj prvou vicemiss ako najlepšie oblečená delegátka a druhá vicemiss v súťaži talentov.

Prečo ste sa zúčastnili súťaže o Miss bikiny a o čo vlastne išlo?

Bola to súťaž Miss Tourism Queen International, na ktorej som získala titul Miss Bikiny of the World, za najlepšiu postavu v plavkách. Táto súťaž je zameraná na podporu turizmu v Číne.

Mali ste predtým podobné skúsenosti s takýmito súťažiami?

Bola to moja prvá medzinárodná súťaž. Predtým som sa zúčastnila napríklad súťaže Miss University 2010, kde som skončila ako prvá vicemiss. Toho roku sa mi podarilo prebojovať do top 20 v súťaži Miss Universe.

Ako ste sa vlastne dostali k tejto súťaži, niekto vás odporučil, lebo šlo o vlastnú iniciatívu?

Na súťaž ma delegoval Jozef Oklamčák, ktorý vo mne videl skrytý potenciál už na castingu, ktorého som sa zúčastnila.

Plánujete sa zúčastniť ďalších podobných súťaží, napríklad aj na Slovensku?

Nevylučujem to, ale momentálne mám iné priority. V prvom rade sa sústredím na ukončenie vysokoškolského štúdia.

Aké zážitky ste si z Číny odniesli?

Keďže to bola súťaž zameraná na turizmus, navštívili sme veľa zaujímavých miest: starý vojenský bunker, nádhernú jaskyňu, kde sa nachádzali stovky netopierov, jazero Yun Wu San s neopakovateľnou scenériou či skancezn „3 čínske kráľovstvá“. Tam nám ukazovali, ako vyzerala starobylá Čína a mnohé iné.

Čo pre vás znamená takéto víťazstvo? Odporučili by ste ich ďalším dievčatám?

Pre mňa je to nesmierne pocta, že spomedzi všetkých delegátok si porotcovia všimli práve mňa a udelili mi dokonca 3 tituly. Nielen za najkrajšiu postavu, ale aj za najlepšie oblečenú delegátku v spoločenských šatách, kde som sa umiestnila na druhom mieste. Tretí titul som získala vďaka talentovej disciplíne, kde som predviedla tanec a porotcom sa to páčilo natoľko, že mi udelili titul druhej vicemiss. Takúto skúsenosť by som odporučila aj iným dievčatám, ale musím podotknúť, že je to len pre silné povahy. Aj keď sa to na prvý pohľad nezdá, je to veľmi náročné.

Čím to je, že sú Prešovčanky také pôvabné, máte na to svoj názor? Náhoda to zrejme nebude…

To je veľmi dobrá otázka, to by zaujímalo aj mňa (smiech).

Máte priateľa? Ako vníma takto poctu on?

Priateľa nemám.

Mali ste počas sústredenia a súťaže medzi finalistkami aj kamarátky, alebo panovala nevraživosť?

Sama som bola prekvapená, že dievčatá boli veľmi kamarátske a milé. Najviac som si rozumela s Miss Austrália, s ktorou sme boli spolubvajúce. Miss Nový Zéland bola tiež jedna z mojich najlepších kamarátok. Boli sme naozaj dobrý kolektív a veľa sme sa spolu nasmiali. Už teraz mi chýbajú, ale s viacerými som ostala v kontakte.

Kde sa vidíte o 10–15 rokov?

Šťastne vydatá s dvomi krásnymi zdravými deťmi v rodinnom domčeku s výhľadom na les alebo mesto. Chcela by som byť obklopená milujúcou rodinou, zvieratkami a dobrými priateľmi.

Foto: archív dp

Kráska z Východu Denisa Pasečiaková po veľkom úspechu vo svete
8
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM