Lenka Fedorová Rôzne

Východniarski hitmakeri vybehli s novým songom: Bude vám síce povedomý, ale... VIDEO

Mimoriadne vydarený singel kapely Mafia Corner "Vypic a žic" zožal obrovský úspech. Po ňom si producent Mike prizval na spoluprácu speváčku Stefi, s ktorou prerobili známu ľudovku "A ja taka dzivočka", ktorá bola hudobnou peckou. Čo spolu vyparátili tentokrát?

Ilustračný obrázok k článku Východniarski hitmakeri vybehli s novým songom: Bude vám síce povedomý, ale... VIDEO
Zdroj: Mafia Corner

Kapelu Mafia Corner netreba nikomu zvlášť predstavovať. Po niekoľkých hudobných „peckách“ sa dostali pod kožu celému Slovensku. Ich poslednými ľudovými hitmi poňatými v modernom duchu roztancovali najmä východniarov. Mafia Corner však ide ďalej a tentokrát sa popasovali s nestarnúcim hitom Beáty Dubasovej – Sme také, aké sme.

V klipe spieva producent Mike o tom, aké je to so ženami ťažké, no zároveň, aké sú pre mužov potrebné. Na to mu speváčka Steffi jasne reaguje: Sme také, aké sme!

Na otázku prečo sa Mike rozhodol práve pre túto pesničku, odpovedal, že o nej uvažoval už dlhšie a pretože má pocit, že sa pre ženy v rámci Slovenska robí málo hudby, rozhodol sa omladiť vec, ktorú poznajú asi všetky ženy od dievčat až po staré mamy.

Stefi, s ktorou sa osud nemaznal a bojovala s rakovinou sa táto vec hneď zapáčila. „Do môjho života prišlo veľa negatívnych zmien, preto sa snažím na to nemyslieť a pracujem, aby som rozdávala radosť iným, čo pomáha aj mne. Prestala som fajčiť, čo je ďalšia pozitívna zmena, kompletne som zmenila image a žijem zdravšie. Snažím sa ukazovať ľuďom s podobnou diagnózou, že treba byt silný a neprestať žiť a tešiť sa zo života.“

Pozrite si výsledok spojenia fantastickej speváčky, originálneho producenta, 4-hodinového natáčia a 7-kilovej kamery!

Zdroj: YouTube.com

Môže vás zaujímať:

Na svete je nová šupa ako ušitá pre východniarov: Prekoná rekordnú hitovku Vypic a žic?!

Vypic a žic: Pravý východniarsky HIT, blavákom budú chýbať titulky :) VIDEO

Východniari majú novú hudobnú pecku: Hlavné hviezdy prehovorili o parádnom klipe, ale aj zákernej chorobe

Mafia Corner s novou hudobnou bombou "Sme také, aké sme"
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM