Lenka Fedorová Rôzne

Za pár dní tisíce pozretí: Raperi vyzvihujú krásu východu!

Dvojica raperov vzala nohy na plecia a vydala sa po cestách východného Slovenska. Svojským spôsobom tak vyzdvihli jeho krásu a jedinečnosť.

Ilustračný obrázok k článku Za pár dní tisíce pozretí: Raperi vyzvihujú krásu východu!
Zdroj: YouTube.com

Po východniarskej hudobnej pecke Vypic a Žic od Mafia Corner, ktorá obletela celé Slovensko sa s piesňami vo východniarskom nárečí akoby roztrhlo vrece. Po Mikeovi z Mafia Corner tak na východniarčinu stavili aj Jasper s hitom Synu jedz! ako aj členovia zloženia NaRaZ v skladbe Na vychodze. Práve posledný menovaný song sa stal hitom, keď len pár dní od vydania skladby má už tísíce pozretí.

Za svojským songom stojí dvojica Arzen Kvest a Bender, ktorí pochádzajú zo Stropkova a na hudobnej scéne fungujú od roku 2013. V skladbe sa však rozhodli staviť na úplne inú nôtu a zdá sa, že sa im to podarilo.

V klipe sa v pozadí objavil aj košický Dóm sv. Alžbety či známa fontána uprostred Hlavnej ulice. Skupina vyzdvihuje krásu východného Slovenska, jedinečnosť nárečia, nezabudli ani na obľúbené letné strediska Domašu či Šíravu.

,,My sme ľudze z východneho kraja. Furt še máme dobre, bo nás jedno spája. Krása prírody, my tu máme šicko…" rapujú chlapci z NaRaZ. Vypočujte si ich nový hit a posúďte sami či sa im skladba podarila.

Nová skladba východniarskej kapely je hitom internetu
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM