Lenka Fedorová Správy

Začala sa rekonštrukcia cesty na Idanskej: Dokedy si precvičíme trpezlivosť?

Košickí vodiči budú musieť v dôsledku rekonštrukcie cesty na Idanskej ulici čeliť obmedzeniam v cestnej premávke. Dokedy rekonštrukcia potrvá a čo bude zahŕňať? Čítajte ďalej.

Ilustračný obrázok k článku Začala sa rekonštrukcia cesty na Idanskej: Dokedy si precvičíme trpezlivosť?
Zdroj: TASR

Zdá sa, že v mestskej časti Košice-Západ sa toto leto vo veľkom rekonštruuje. Po plánovanej výstavbe parkovacích miest a rekonštrukcii chodníkov, o ktorej sme vás pred časom informovali, prišla na rad aj rekonštrukcia cesty na Idanskej ulici.

Ako mesto na svojom webe informovalo, dňom 6. júl 2016 začína plánovaná oprava na Idanskej ulici. „V rámci nej bude vymenený asfalto – betónový kryt komunikácie, opravené časti poškodených podkladových vrstiev, položený nový kryt komunikácie, a výškovo upravené kanalizačné poklopy,“ uvádza.

Práce na rekonštrukcii si však vyžiadajú aj čiastočné obmedzenie premávky. „Doprava bude vedená jednosmerne od ulice Toryská smerom na Moldavskú, výjazd z Bernolákovej ulice bude možný len doprava. Uvedené opravy by mali trvať asi dva týždne. Žiadame vodičov, aby počas prác neparkovali svoje motorové vozidlá na ulici, a dodržiavali príslušné dopravné značenia,“ upozorňuje na zmeny mesto.

Nenechajte sa už zaskočiť žiadnymi novinkami v meste. Sledujte našu stránku Košice24.sk aj na Facebooku a dostávajte pravidelný prísun čerstvých informácii.

Foto: Ilustračné

Môže vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM