Peter Simon Rôzne

Záchranár Attila vyrába netradičné kúsky: TOTO by ste na svadbe chceli mať aj vy! FOTO

Všetko to začína neopracovaným kusom dreva. Výsledok je však úchvatný. Attila Korintus nám o svojom koníčku prezradil viac.

Ilustračný obrázok k článku Záchranár Attila vyrába netradičné kúsky: TOTO by ste na svadbe chceli mať aj vy! FOTO
15
Galéria
Foto: Attila Korintus / Zdroj: Dnes24.sk

Mladý Attila Korintus má naozaj šikovné ruky. Ak nezachraňuje ľudí, venuje sa v celku milej záľube. Vyrába netradičné kúsky, ktoré sú momentálne in. Všetko to začína jedným neopracovaným kusom dreva, no výsledok stojí za to. Veď doplnok, ako drevený motýlik si všimne každý.

Najprv drevený motýlik zazrel na internete. Veľmi sa mu páčil a považoval to za veľmi štýlový doplnok. Keďže už mal nejaké skúsenosti z drevom, tak sa rozhodol že si jeden aj vyrobí.

„Prvý som vyrobil asi pred dvomi rokmi pre seba. Od rodiny a kamarátov som dostal pozitívne ohlasy tak som vyrobil viac kusov. Ktoré sa postupne darovali. Je to pre všetky vekové kategórie, a pre tích, ktorí chcú vyniknúť. Hodí sa to na plesy, stužkové, svadby, alebo len tak, ako štýlovka,“ povedal pre náš web Attila.

Pozrite si v našej galérii fotky, ako prebieha výroba takéhoto skutočne netradičného doplnku.

Ako v zápätí doplnil, drevené motýliky vyrába z dubového, orechového, čerešňového dreva alebo ich kombináciou. „Sú buď hranaté, zaoblené alebo majú zbrúsené hrany. Môžu byť a s nápisom, ktoré potom vypaľuje moja priateľka, ktorá sa tiež zaoberá výrobou maturitných stužiek. Našli sme sa,“ dopĺňa Korintus.

Podľa jeho slov výroba sa začína tým, že z neopracovaného dreva si vyreže doštičky na požadovanú hrúbku, na ktorú si nakreslí tvar motýlika. „Vyrežem, obrúsim, nalakujem, dám tam gumu, ktorá je okolo krku a stred motýlika ozdobím látkou. Drevený motýlik je tak hotový,“ spresnil na záver Attila Korintus.

Obrazom: Drevené motýliky sú skutočne krásnym doplnkom
15
Galéria
Foto: Attila Korintus / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM