Lukáš Zavacký Šport

Začína sa Košické športové leto. KOMPLETNÉ INFO: Kto sa môže prihlásiť?

Jedinečná príležitosť využiť prázdniny zmysluplne. V našom meste začína Košické športové leto. Prinášame kompletné informácie.

Ilustračný obrázok k článku Začína sa Košické športové leto. KOMPLETNÉ INFO: Kto sa môže prihlásiť?
Foto: Vlado Veverka

Cieľom tejto akcie je podporiť pohybové aktivity a vytvoriť pre študentov zmysluplnú činnosť počas ich voľných dní za symbolický poplatok, a to 2 eurá. Súťažiť sa bude vo futbale, ping-pongu, tenise, nohejbale, hokejbale, šachu a golfe.

„Mestská časť Košice – Juh v spolupráci s mestom organizuje toto podujatie pre deti a mládež vo veku od 10 do 25 rokov,“ uvádza sa na informačnom plagáte.

Košické športové leto sa uskutoční v dvoch termínoch. Od 11. do 22. júla a od 1. do 12. augusta. Počas pondelka až piatka od 9:00 do 12:00 a od 13:00 do 16:00. Na záver sa stretnú víťazi jednotlivých turnusov o superpohár starostu spomenutého sídliska 29. augusta počas Dňa otvorených dverí 2016.

Uzávierka prihlášky, ktorú nájdete v tomto odkaze, je vždy v daný deň začatia. Poslať ju treba na adresu T-Systems Športovo-zábavný areál, Alejová č. 2, Košice, priamo na miestny úrad alebo na emailovú adresu szakosice@gmail.com, prípadne szakosice@kosicejuh.sk.

Chcete vedieť, čo je v košickom športe nové, aké udalosti sa pripravujú alebo prečítať si o ňom rôzne zaujímavosti? Pridajte sa do facebookovej skupiny v tomto odkaze a nič podstatné vám už nikdy neunikne.

Môže vás zaujímať:

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM