Lenka Fedorová Rôzne Správy

Zbierka na KVP: Silná myšlienka a môžete aj vyhrať!

Pomôcť iným ľuďom a k tomu aj vyhrať? Lákavá ponuka. Zbierkou na KVP môžete urobiť oboje. Čítajte viac.

Ilustračný obrázok k článku Zbierka na KVP: Silná myšlienka a môžete aj vyhrať!
Zdroj: TASR

Praskajú vám skrine vo švíkoch a vy nevite, čo s nepotrebným oblečením? Nezúfajte. Darujte nadbytočné veci tým, ktorým veľmi pomôžu, obzvlášť v zime. Mestská čast Košice – KVP vyhlásila zbierku šatstva, na ktorej môžete darovať nielen časť svojho šatníka, ale aj množstvo iných vecí, ktoré urobia iným ľuďom veľkú radosť.

Darovať môžete rôzne druhy šatstva, obuv, domáce potreby, posteľnú bielizeň, uteráky, deky, hračky i elektroniku.

Ako mestská časť informuje na svojom webe, veci môžete prísť darovať osobne 2. decembra 2016 v čase od 16:00 do 19:00 hod do Denného centra mestskej časti na Cottbuskej ulici 36 na 1. poschodí. Veci zozbierané pri zbierkach budú distribuované prostredníctvom neziskových organizácií.

Obyvateľom, ktorí prispejú do zbierky, budú rozdávané tombolové lístky. Tieto tombolové lístky budú zaradené do žrebovania o ceny v závere roka na podujatí „Vianoce na KVP“.

KVP usporadúva takéto zbierky štyrikrát ročne v pevných termínoch, a to v marci, júni, septembri a decembri. Takýmto spôsobom chcú predísť tomu, aby ľudia zbytočne do komunálneho odpadu nevyhadzovali veci, ktoré tam nepatria a mohli by sa ešte použiť.

Titulné foto: Ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM