Tlačové správy

ZDRAVÉ BÝVANIE: V tomto dome sa budete cítiť ako pri mori!

Zdravý životný štýl a s tým spojené i bývanie v zdravom prostredí je pre mnohých z vás už samozrejmosťou. Ukážeme vám, ako žiť v zdravom domove už od základov.

Ilustračný obrázok k článku ZDRAVÉ BÝVANIE: V tomto dome sa budete cítiť ako pri mori!
Zdroj: Webnoviny.sk

Aj vy sa rozhoduje, aký dom bude pre vás najvhodnejší? Panelový, alebo drevený? Ukážeme vám modernejšiu a hlavne zdraviu prospešnejšiu alternatívu…

Je všeobecne známe, že lepiace a plniace hmoty, používané pri výrobe panelových systémov, nebývajú zdraviu prospešné. V minulosti používané formaldehydové preparáty sa ukázali ako zdravotne silne závadné!

Podstata technického riešenia zdravého bývania spočíva v tom, že drevený systém je tvorený najmenej z nosnej drevenej vrstvy, dištančných elementov, najmenej jednej funkčnej vrstvy, ktorá je tvorená zmesou pilín a soli (NaCl) a najmenej jednej uzatváracej vrstvy.

So Zdravodomom vyhráte boj s dýchacími ťažkosťami i kožnými problémamy!

Podstatou zdravšieho príbytku je uzatváracia vrstva tvorená drevenou vrstvou. Tá je prievzdušná a prepúšťa ióny soli a minerálnych látok do prostredia. Tým sa vytvorí v obývacom prostredí ovzdušie podobné ovzdušiu pri mori, prípadne v soľnej jaskyni, samozrejme v nižšej koncentrácii, čo aj podľa odborníkov má blahodarný účinok na dýchacie cesty. Podľa lekárov – špecialistov mikročastice soli pôsobia nielen na pokožku. Ich vdychovanie zlepšuje funkcie slizníc, upokojuje zápaly a otoky a výrazne vylepšuje bunkovú imunitu.

Viac na http://www.zdravodom.sk/ alebo +421 905 262 453

foto: ilustračné

(PR) – Za obsah zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM