Krimi

Zdrvený otec o hroznej smrti Števka (†5) na štvorprúdovke: Bola to sekunda!

Smrteľná nehoda, ktorá si vyžiadala život malého Števka (†5), bola pre jeho rodičov zdrvujúca. Malého chlapca zrazil na ceste kamión. Chlapčekov otec hovorí, že išlo o sekundu.

Ilustračný obrázok k článku Zdrvený otec o hroznej smrti Števka (†5) na štvorprúdovke: Bola to sekunda!
Zdroj: Webnoviny.sk

Ako sme vás už informovali, tragédia sa odohrala na privádzači rýchlostnej cesty v lokalite Zelený dvor pred Košicami. Nákladiak zrazil malého chlapčeka (†5), ktorý žiaľ na mieste podľahol ťažkým zraneniam. Chlapček sa zjavil na štvorprúdovke a potom došlo k strašnému nešťastiu. "Došlo k zrážke s maloletým päťročným chodcom z Plešivca, ktorý vozovku priečne prechádzal,“ povedal po nehode krajský policajný hovorca Alexander Szabó.

Na miesto tragédie boli zavolaní záchranári, tí už však po príchode mohli konštatovať iba tú najhroznejšiu správu. "U chlapca mohli už len konštatovať úmrtie, nakoľko utrpel devastačné poranenia celého tela,“ povedal pre náš portál hovorca záchranárov Jozef Minár.

Števkovi rodičia sú z otrasnej tragédie zdrvení. „Bola to sekunda,„ povedal otec Ján pre portál Čas.sk. „Deti chodia do školy do mesta, doteraz prechádzali cez tú cestu bez problémov. Ale musíme nájsť iný spôsob, aby nám ich nezrazilo,“ konštatoval pre portál.

Okrem Števka mala rodina ďalších šesť detí, všetky dievčatá. „On bol jediný chlapček, naše zlatíčko," nevie sa zo smrti svojho syna spamätať jeho matka.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM