Alexandra Kolínská Rôzne

Ženy v našom meste rozhodli: TOP najsexi hokejistov HC Košíc!

Hokej patrí medzi drsné športy. No aj nežnejšie pohlavie sa rado pozrie na hokejové zápasy. Zisťovali sme medzi obyvateľkami Košíc, ktorý hokejista sa im páči najviac a to nielen z pohľadu hokejového umenia :)

Ilustračný obrázok k článku Ženy v našom meste rozhodli: TOP najsexi hokejistov HC Košíc!
Zdroj: TASR

Na súpiske A mužstva novoveských hokejistov sa nachádza 26 hráčov. Najmladším hráčom je iba 17-ročný Erik Černák. Najstarší hráč v našom mančafte je Peter Bartoš (41). Košických fanúšičiek sme sa opýtali, ktorý hokejista sa im páči najviac a prečo. Oslovili sme dievčatá a ženy veku do 25 rokov. Tie staršie boli väčšinou v doprovode manželov či priateľov, preto sa z pochopiteľných dôvodov k našej otázke veľmi vyjadrovať nechceli.

Remíza najsexi hráčov

Najviac hlasov s rovnakým počtom získali dvaja Oceliari. Jedným z nich je práve najmladší člen tímu Erik Černák. „Tak podľa mňa je najviac sexi z hokejistov Erik Černák. A čo je na ňom také zaujímavé? Tak podľa mňa jeho výzor páčia sa mi na ňom najviac jeho oči a ma pekný úsmev,“ povedala jedna z fanyniek. Aj ďalšiu fanynku zaujali Erikove oči: „Jednoznačne Erik, má zlaté oči. Vlastne, on je celý krásny!“

S rovnakým počtom hlasov skončil aj 27-ročný rodák z Liptovského Mikuláša Marek Bartánus. A čo sa im na ňom najviac páči? „Vyzerá úplne prirodzene. Je veľmi milý, má dobrú postavu, takú mužnú. A tak isto má nádherný úsmev. Určite je TOP,“ neskrývali nadšenie Marekove fanúšičky.

Chýbal mu jediný hlas

Na druhom mieste skončil s rozdielom jedného hlasu najstarší člen tímu Peter Bartoš. Hokejista, ktorý má za sebou bohatú kariéru a momentálne zakotvil v Košiciach má 41 rokov. Pre ženy je však stále atraktívny. „Jednoznačne si vyberám Bartoša, pre jeho zvodný úsmev, pekné biele zuby, hnedé oči a tmavé vlasy, keďze som viac na tmavovlasých fešákov. Takže jednoznačne sa prikláňam k názoru, že u mňa vyhráva Bartoš,“ hrdo odpovedá jedna z Peťových fanyniek.

Do tretice všetko dobre

Tretiu priečku obsadzuje 22-ročný útočník Tomáš Hrnka. „Tomáš je určite najkrajší. Má dokonalé telo, krásnu tvár, vedela by som si takého frajera predstaviť,“ rozplývala sa nad Oceliarom jedna z jeho fanúšičiek. „Neviete, či je zadaný?“ neskýva záujem 20-ročná dievčina.

Tu je sumár TOP sexi Oceliarov:

  • 1. Erik Černák (17) a Marek Bartánus (27)
  • 2. Peter Bartoš (41)
  • 3. Tomáš Hrnka (22)

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM