Marcel Mojžiš Rôzne

Zima opäť v akcii: Policajné auto zapadlo v snehu, na cesty padali stromy!

Zima znovu dokazovala, čo dokáže. Množstvo snehu a zlé povetrnostné podmienky opäť zapríčinili v kraji viacero nepríjemností. Muži zákona zapadli na služobnom aute a na vozovky v noci z nedele na pondelok padali stromy.

Ilustračný obrázok k článku Zima opäť v akcii: Policajné auto zapadlo v snehu, na cesty padali stromy!
Zdroj: Policajný zbor SR

V nočných hodinách museli hasiči v Košickom kraji odstraňovať z cesty viacero popadaných stromov. Operačný dôstojník Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Košiciach Daniel Takáč uviedol, že najprv spadol strom v nedeľu krátko pred 20. hodinou pri obci Malá Lodina.

„Krátko nato museli naši príslušníci odstraňovať padnutý strom na vozovke aj pri Spišských Vlachoch a dnes nadránom krátko pred 5. hodinou padli stromy aj na cestu pri obciach Hnilčík a Kolinovce,“ uviedol Takáč. V súvislosti so zlými poveternostnými podmienkami pomáhali hasiči aj zapadnutému policajnému autu pri obci Rešica v smere na Janík.

„Dôvodom popadaných stromov bol ťažký a mokrý sneh, ktorý sa na nich nachádzal a svoje urobil aj vietor, ktorý fúkal v niektorých častiach kraja,“ dodal Takáč.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM