Lukáš Zavacký Správy

Zmeny v MHD pre rekonštrukciu: Kedy sa komunikácia v Barci dokončí?

Rekonštrukcia ciest sa dotkla sídliska Barca. Jeho obyvatelia musia už v súčasnosti počítať s určitými obmedzeniami. Prinášame vám informácie o nich a taktiež i dátum, kedy sa skončia.

Ilustračný obrázok k článku Zmeny v MHD pre rekonštrukciu: Kedy sa komunikácia v Barci dokončí?
Zdroj: TASR

Od 17. júna 2016 sa vykonáva výmena asfaltového krytu na Abovskej ulici pre jeho zlý technický stav. Doprava sa preto obmedzila na jeden jazdný pruh. Nejaký čas si budú musieť ľudia ešte počkať, keďže renovácia pozostáva z dvoch etáp. Jedna z nich len nedávno odštartovala.

Čítajte tiež: Začala sa rekonštrukcia cesty v Myslave: Dokedy si precvičíme trpezlivosť?

Dotkla sa úseku od križovatky Barčianska – Hraničná po križovatku Abovská – Gavlovičova. Linky MHD premávajú po uliciach Gavlovičova a Abovská s odbočením cez Hečkovú na ulicu Osloboditeľov. Druhá sa bude týkať cesty od križovatky Abovská – Gavlovičova po napojenie Hečkovej na ulicu Osloboditeľov. Verejné spoje budú prechádzať po uliciach Hraničná, Abovská a Gavlovičova.

„Žiadame vodičov, aby sa počas realizácie stavebných prác riadili schváleným dočasným dopravným značením,“ uvádza sa na oficiálnej webovej stránke spomenutej mestskej časti. Predpokladaný termín dokončenia je 15. júl 2016. Informácie vyvesil dopravný podnik na zastávky.

Môže vás zaujímať:

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM