Michal Lendel Krimi

Zmiznutie peňazí z poštového auta: V prípade nastal výrazný zlom!

Z krádeže sumy 20 000 eur je už obvinený muž (47) z okresu Košice okolie. Podľa slov polície si prisvojil zverenú zásielku a v uvedený deň ráno nahlásil krádež. Teraz mu hrozí trest odňatia slobody až na 5 rokov.

Ilustračný obrázok k článku Zmiznutie peňazí z poštového auta: V prípade nastal výrazný zlom!
Zdroj: Webnoviny.sk

Vyšetrovateľka odboru kriminálnej polície na základe doposiaľ získaných dôkazov obvinila z trestného činu sprenevery 47-ročného muža z okresu Košice okolie. „Podozrivého muža polícia zadržala vo štvrtok minulý týždeň (17.10.) a následne vykonala všetky potrebné vyšetrovacie úkony,“ informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva PZ Jana Mésarová.

Obvinený muž mal podľa slov polície dňa 16.10 prepraviť zverenú zásielku s finančnou hotovosťou viac ako 20 000 eur na jednu z košických pôšt, pričom si peniaze prisvojil a v uvedený deň ráno nahlásil krádež prepravovanej zásielky z úložného priestoru nákladného auta značky Iveco Daily. „Vzhľadom na to, že obvinený muž nebol doposiaľ súdne trestaný, stíhaný je na slobode. V prípade dokázania viny mu hrozí trest odňatia slobody až na 5 rokov,“ dodala Mésarová. Ďalšie okolnosti prípadu sú predmetom ďalšieho vyšetrovania.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM