Rastislav Búgel Rôzne

Známy obchoďák v našom meste končí: Rušia služby aj tieto výhody!

Známy obchodný reťazec po rokoch končí. Na rad nastupuje postupné obmedzovanie služieb. Čo z toho plynie pre jeho zákazníkov?

Ilustračný obrázok k článku Známy obchoďák v našom meste končí: Rušia služby aj tieto výhody!
Zdroj: TASR

Obchodný reťazec Baumax na Slovensku prevádzkoval dovedna 14 predajní. Svoje zastúpenie má aj v Rakúsku (65 predajní), Česku (24 predajní) a Slovinsku (2 predajne). BauMax prevádzkoval svoje predajne v Bratislave, Košiciach, Trenčíne, Nitre, Prešove, Banskej Bystrici, Martine, Poprade, Žiline, Prievidzi a v Trnave. Obchod pre domácich majstrov a profesionálov sa postupne zo slovenského trhu vytratí. „bauMax týmto oznamuje, že v rámci reštrukturalizácie budú všetky predajne bauMax na Slovensku prevzaté strategickým investorom,“ informuje reťazec na slovenskej mutácii svojej webovej stránky.

Predajne reťazca bauMax budú otvorené do 31.októbra. Potom ich prevezme strategický investor, ktorý prinesie aj nový názov.

So stiahnutím spoločnosti bauMax, ktorá prevádzkuje rovnomennú sieť prevádzok, so Slovenska prichádzajú aj zmeny pre zákazníkov. „S účinnosťou od 3. 9. 2015 sa ukončuje započítavanie nákupov na bauMax kartu a zároveň ukončuje poskytovanie služieb poskytovaných s bauMax kartou. Uvedený deň je zároveň posledným dňom zúčtovacieho obdobia na vyúčtovanie ročného bonusu,“ informuje bauMax v správe na svojom webe. O vyúčtovaní za posledný rok budú držitelia kariet informovaní v najbližšej dobe. Body sa na kartu prestanú započítavať od 3.septembra. Po poslednom októbrovom dni už nebude možné uplatniť nárok na zľavu ani vernostné poukážky.

Rovnako nastupujú aj obmedzenia a rušenie týchto služieb. „Od 3. 9. neposkytujeme: 3D sanita, 3D záhrada, Kľúčová služba, Požičovňa náradia, Montážny servis,“ informuje prevádzkovateľ predajní, ktorý sa rozhodol o stiahnutie siete zo slovenského trhu. Do 31.októbra budú ešte s obmedzeniami poskytované služby Rezanie dreva a miešanie farieb.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM