Tlačové správy

Zorganizujte kongres vo vyhľadávanom Wellness Hoteli Chopok **** v Jasnej

Wellness Hotel Chopok **** v Jasnej získal podľa hodnotenia Trend TOP hotely a reštaurácie, opäť i pre rok 2015 ocenenie najlepšieho 4* hotela na Slovensku. V tomto roku rozšíril kapacity, keď otvoril nové moderné kongresové centrum PRASLIČKA s kapacitou 360 osôb a rozlohou 316 m².

Ilustračný obrázok k článku Zorganizujte kongres vo vyhľadávanom Wellness Hoteli Chopok **** v Jasnej
Zdroj: Dnes24.sk

Okrem toho je klientom k dispozícii aj doterajšie kongresové centrum PLESNIVEC s kapacitou 150 osôb a rozlohou 173 m². Obe kongresové centrá sú tým pravým miestom na zorganizovanie všetkých druhov MICE podujatí, ako sú kongresy, školenia, konferencie, prezentácie a teambuildingové aktivity. Účastníci majú neobmedzene k dispozícii aj služby dvoch wellness centier s bazénmi, detský bazén, rôzne druhy sáun, vnútorné a vonkajšie vírivky. Súčasťou novej hotelovej časti je aj nové fitness centrum s profesionálnym športovým vybavením. Informuje o tom marketingová riaditeľka Vladimíra Klaučová.

,,Nové kongresové centrum PRASLIČKA je svojím vysoko kvalitným technickým vybavením a atraktívnym dizajnom ideálnym miestom na zorganizovanie eventov. Nachádza sa na 1. poschodí nového Kongresového & Wellness centra Wellness Hotela Chopok ****. Je vybavené špičkovou audiovizuálnou technikou (HDMI rozhranie) a môže poskytnúť zázemie akciám s celkovou kapacitou 360 účastníkov­.Veľká multifunkčná kongresová hala, ako i menšie kongresové miestnosti s kapacitou 45 osôb majú prístup denného svetla s možnosťou zatemnenia v prípade premietania na plátno, či obrazovku. Pred konferenčnými miestnosťami je otvorený priestor s rozlohou 150 m2, vhodný na coffee breaky a stand-by stoly, počas prestávok. Veľká kongresová sála s rozmermi 26,8 m x 11,8 m a výškou stropu 3 m je plne klimatizovaná, celá miestnosť je bez stĺpov s prístupom na vonkajšiu terasu. Je možné ju rozdeliť akustickými priečkami na 7 menších plnohodnotných školiacich miestností. Účastníci MICE podujatí tak majú pridanú hodnotu v unikátnej polohe tatranského prostredia,“ hovorí V. Klaučová.

Dodáva, že kongresové centrum PRASLIČKA je vybavené vysoko kvalitnou konferenčnou technikou, ale v prípade požiadavky rozsiahlejšieho technického vybavenia, ako napríklad tlmočnícke alebo hlasovacie zariadenia, vie personál toto zabezpečiť prostredníctvom prenájmu. Školiace priestory dvoch kongresových centier sú vybavené najmodernejšou technikou, od dataprojektoru, univerzálneho ozvučovacieho systému, až po HDMI rozhranie pre audiovizuálnu techniku.

„V rámci kongresovej turistiky vieme hosťom ponúknuť nielen regionálne špeciality pripravené pod vedením šéfkuchára Ivana Klčovského, ale aj catering na mieru. Štandardne je na výber servírované viacchodové business menu a bufetové menu, ktoré je využívané najmä pri podujatiach s väčším počtom účastníkov. V ponuke sú občerstvenia, coffee breaky, rauty, recepcie, slávnostné večere a rozmanitý sprievodný program – tematické večery, vystúpenie rôznych umelcov, degustácia vín, koňakov, apod. Najväčší záujem o kongresy zaznamenávame na jar a na jeseň,“ hovorí V. Klaučová.

Wellness Hotel Chopok **** je vďaka nadštandardným kvalitným službám a vynikajúcej polohe v strede Slovenska, vyhľadávaný slovenskými a zahraničnými firmami, ktoré tu s obľubou organizujú eventy pre obchodných partnerov, školenia pre svojich zamestnancov, odborné kongresy a konferencie. Najväčším lákadlom pre firmy je okrem kvalitných služieb, i vynikajúca poloha hotela v horskom prostredí Nízkych Tatier a jeho dostupnosť (nachádza sa len 5 km od diaľnice) .

V zimnej sezóne až do Veľkej noci, hotel ponúka tú pravú lyžovačku v najexkluzívnejšom stredisku Nízkych Tatier – v Jasnej s vlastnými skibusmi. Hostia majú k dispozícii 2 saunové svety (saunový svet Plesnivec pre rodiny s deťmi a saunový svet Praslička pre osoby nad 16 rokov), 2 detské svety a veľké detské ihrisko. Pre ubytovaných hostí je k dispozícii aj vstup do 2 plaveckých bazénov,detského bazéna, do 2 saunových svetov (10 sáun, 2 vnútorné vírivky, ochladzovací vnútorný bazén, vonkajšia vírivka, vonkajší ochladzovací bazén, Kneipov kúpeľ), vstup do profesionálneho fitnesscentra, detský kútik Chopíkov detský svet a LEGO detský kútik, animácie, úschovňa lyží a 2 hotelové skibusy.

Viac informácií je na www.hotelchopok.sk/sk/kongres.html, hotelové videá sú na www.hotelchopok.sk/…a/videa.html

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM