Tlačové správy

Beáta Murková: Nejdem Vám sľubovať to, čo reálne neviem splniť

Prečítajte si vyjadrenie Beáty Murkovej, kandidátky do miestneho a mestského zastupiteľstva.

Ilustračný obrázok k článku Beáta Murková: Nejdem Vám sľubovať to, čo reálne neviem splniť
Zdroj: Ing. Beáta Murková

Milí Staromešťania!

Volám sa Beáta Murková a touto cestou by som sa Vám rada v krátkosti predstavila. Žijem a pracujem v Starom meste, mám 51 rokov, som manželkou, mamou, zamestnávateľkou, pracujúcou ženou.

S mnohými z Vás sa dennodenne stretávam- či už cestou do, alebo z práce, viacerí z Vás ma stretávajú v parku pri venčení našej hlučnej Mišky ,mnohí z Vás ma poznajú z mojej práce z pivovaru a reštaurácie GOLEM na Dominikánskom námestí a veľa z Vás ma môže stretnúť v uliciach nášho mesta.

Žijeme všetci v azda najkrajšom slovenskom meste a my staromešťania v jeho najkrajšej časti, ba priam výkladnej skrini –  Starom meste. Že je tomu tak, svedčia o tom vyjadrenia slovenských, aj zahraničných návštevníkov Košíc, ktorí považujú naše Staré mesto za funkčné, krásne, pulzujúce životom a ľudí v ňom žijúcich za veľmi priateľských, pohostinných a otvorených . Netreba nám veľa, aby sme si takýto pozitívny obraz zachovali aj do budúcnosti. K tomu stačí naše chcenie nebyť ľahostajnými k veciam verejným, Naša vôľa pridať ruky k dielu tam, kde je to potrebné a Naša ochota počúvať sa navzájom a robiť dobré veci v prospech Nás všetkých.

Touto cestou by som Vás rada poprosila o vašu podporu – Váš hlas v týchto komunálnych voľbách na nezávislú poslankyňu do miestneho zastupiteľstva ( číslo 11) a do mestského zastupiteľstva ( číslo 19).

Nejdem Vám sľubovať to, čo reálne neviem splniť , viem Vám ale sľúbiť, že keď sa stanem Vašim zvoleným zástupcom, môj záujem o Vás o občanov Starého mesta, o problémy s ktorými sa dennodenne stretávame , neskončí, práve naopak. Vždy sa na mňa budete môcť obrátiť s Vašimi problémami a požiadavkami , ale i nápadmi- či už osobne alebo písomne a vždy sa budem snažiť spolu s Vami hľadať prijateľné riešenia.

Robiť viem, robiť chcem, robiť vládzem !

Slovo poslanec – poslankyňa pre mňa znamená poslanie a službu- službu obci, službu mestu a v prvom rade službu občanom. Verím ,že spolu s pomocou všetkých Vás, vieme pre seba aj pre návštevníkov našich krásnych Košíc prispieť k tomu, aby priateľský duch v našom meste ostal a ešte sa zlepšoval a aby sa v Našom meste cítili dobre nielen návštevníci a cudzinci, ale hlavne my MY VŠETCI !

S úctou
Ing. Beáta MURKOVÁ
https://www.facebook.com/…vavolby2018/

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Ing. Beáta Murková
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM