Eva Mikulová Rôzne

Čo vás čaká, ak strávite Silvester v centre mesta. Nový rok privítame ohňostrojom

Svoj Silvester oslávia ako prvé deti. V Historickej radnici bude veselý Detský Silvester a veľká celomestská oslava začne o 20,00 hodine pred Immaculatou.

Ilustračný obrázok k článku Čo vás čaká, ak strávite Silvester v centre mesta. Nový rok privítame ohňostrojom
Zdroj: TASR

Posledný deň roka 2018 je tu a ako je zvykom, opäť ho oslávime ako sa patrí a vo veľkom štýle.

Detský Silvester

O 10,00 hodine začne v Historickej radnici pompézna detská oslava príchodu Nového roku 2019, na ktorú prijali pozvanie rozprávkové príbehy, detské pesničky, veľké prekvapenia a kopec detského smiechu a radosti.

Veľkú oslavu s detskou diskotékou a interaktívnou dielňou moderujú Silvestrík a Rišo Herrgott a pozvanie na ňu spolu s vami prijali zábavná čarodejnícka škola Kúzelníka Gabiho, tancujúci a spievajúci Mimoni, balónové výtvory, rozprávkové predstavenie Budkáčik a Dubkáčik, špeciálna detská svetelná show, bláznivá diskotéka s DJ Pepom a rozprávkovými postavičkami a mnoho ďalších prekvapení.

Silvester pred Immaculatou

Najlepšia Silvestrovská pártz v Košiciach začne o 20,00 hodiny v centre mesta. Na pódiu pri Immaculate vás čaká výnimočná tanečná a hudobná show spojená s rozlúčkou s rokom 2018 a vítaním Nového roka 2019 umocnená majestátnym ohňostrojom.

Celú Hlavnú ulicu roztancujú tanečníci viacerých hudobných a tanečných štýlov a spolu s nimi sa o dobrú náladu postarajú Peter Bič Project, Lucie & Wanastovi Vjeci Revival, ľudová hudba Stropkoviani, DJ Pepo, moderátor Richard Herrgott a ďalší.

Zdroj: kosice.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM