Monika Vengrínová Tlačové správy

CORRIB TOWER – vaše nové moderné bývanie v Poprade

Uvažujete o výmene vášho starého bytu za nový, o odchode z podnájmu do vlastného, či len jednoducho nastal čas na kúpu bytu? Corrib Tower – štýlový obytný komplex v tesnej blízkosti centra Popradu je tak pre vás tým najideálnejším riešením.

Ilustračný obrázok k článku CORRIB TOWER – vaše nové moderné bývanie v Poprade
Foto: Monika Vengrínová

V pokojnej časti mesta na križovatke ulíc Francisciho a Levočská vyrástol nový polyfunkčný komplex bytových jednotiek, ktorý ponúka bývanie skutočne pre každého. Harmonicky a architektonicky ucelená časť obytného súboru predstavuje nový spôsob moderného bývania a je pripravená vyjsť v ústrety aj tým najnáročnejším. Svojim obyvateľom poskytuje praktickosť, súkromie a maximálny komfort súčasne.

Komplex ponúka 59 bytov od 37,80m2 garsóniek po 125m2 apartmány. Všetky bytové priestory sú situované na druhom až ôsmom nadzemnom podlaží a ich súčasťou sú balkóny a terasy. Na prízemí sa nachádzajú obchodné priestory. V suteréne sú k dispozícii parkovacie státia, ku ktorým sa dá dostať dvoma výťahmi. Parkovanie je umožnené i na chránenom parkovisku za budovou, ktoré ponúka ďalších 55 parkovacích mi­est.

Exkluzivitu novostavby násobí aj chránený uzavretý preslnený dvor s oddychovou zónou a detským ihriskom, ktorý umocňuje pohodu domova. Veľkým plusom je tiež bohato vyvinutá občianska vybavenosť, či už ide o školu, škôlku, obchody, nákupné centrum, kaviarne a reštaurácie, ale ďaleko nie je ani do Aquacity, nemocnice alebo na cyklochodníky. Priamo pred rezidenciou sa nachádza zastávka mestskej hromadnej dopravy.

Zaujímavosťou celého projektu je moderná architektúra, vysoký štandard používaných materiálov, dispozičné riešenie, kvalita prevedenia a individuálny prístup k jednotlivým klientom, pre ktorých je vytvorená predstava ideálneho bývania. Corrib Tower tak nie je len priestorom pre bývanie, ale hlavne šancou dôstojne a pokojne žiť.

V prípade záujmu o kúpu niektorého z bytov, či obchodných priestorov, prípadne obhliadku, kontaktujte manažéra predaja Rastislava Troščáka na tel.č. 0905 111 158.

Viac informácií získate i na webovej stránke www.corrib.sk

CORRIB TOWER – vaše nové moderné bývanie v Poprade
14
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM