Tlačové správy

Darujte si na Vianoce lepšie bývanie

Vianoce sú čas, kedy dobre vybratý darček nemusí potešiť iba jedného člena domácnosti, ale hoci aj celú rodinu.

Ilustračný obrázok k článku Darujte si na Vianoce lepšie bývanie
Zdroj: Dnes24.sk

Taký televízor s maxi uhlopriečkou v kombinácii s domácim kinom s dokonalým ozvučením, nová kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi, alebo kúpeľňa prerobená na menšie wellness…

Možností a inšpirácií je nepreberné množstvo. Stačí sa len dohodnúť a potom ešte vybrať ten najvýhodnejší spôsob financovania. Jedno z najlepších, najkomplexnejších a najvýhodnejších riešení prináša Prvá stavebná sporiteľňa.

Na zariadenie domácnosti

Ak túžite po niečom peknom alebo užitočnom do svojho bytu alebo rodinného domu, nech sa páči, siahnite po úvere na zariadenie domácnosti. Hovoríme o úvere do 7 000 €. Má priaznivú úrokovú sadzbu, ktorú sme nedávno znížili o celé jedno percento. Táto sadzba sa nezmení počas celej doby splácania. Úver na zariadenie domácnosti od PSS, a. s., môžete mať aj bez predchádzajúceho sporenia, bez založenia nehnuteľnosťou, i bez bločkov a faktúr.

Čo si zaň môžete kúpiť?

S úverom na vybavenie domácnosti od Prvej stavebnej sporiteľne si kúpite prakticky čokoľvek do svojho bytu alebo rodinného domu. Od nábytku do obývačky, spálne či detskej izby, cez kuchynskú linku, domáce spotrebiče každého druhu (pračka, chladnička, mikrovlnka, televízor, mixér, kávovar…), až po podlahy, koberce alebo hoci aj umelecké diela. Potrebujete viac peňazí? Možno však budete potrebovať viac peňazí. Povedzme na väčšie stavebné úpravy, ako je napríklad zmena dispozície vášho bývania, výmena podláh, okien, dvier či zhotovenie a osadenie nového vstavaného nábytku. V tom prípade odporúčame úver na financovanie bývania. Ak ste pre banku neznámy klient (nesporíte, ani ste nikdy nič nesplácali), bez zakladania nehnuteľnosťou a za výhodných podmienok vám poskytneme prostriedky až do výšky 15 000 €. Splatnosť takéhoto úveru môže trvať až 30 rokov, jeho úroková sadzba je nízka, vybavíte si ho rýchlo a tiež lacno. V prípade, že ste náš sporiaci klient, výška vášho úveru za týchto podmienok môže dosiahnuť až do 50 000 €.

Na kúpu či výstavbu

V PSS, a. s., však myslíme aj na to, že možno budete potrebovať ešte viac peňazí. Napríklad na kúpu nového bytu alebo výstavbu rodinného domu. Na tento účel je vhodný úver na bývanie. Výbornou správou pre vás je, že jeho úroková sadzba je ešte nižšia, ako v predchádzajúcom prípade. Tento úver je ale potrebné založiť nehnuteľnosťou v prospech banky, podobne, ako napríklad hypotekárny úver.

Viac informácií nájdete na www.pss.sk, alebo volajte na 02/58 55 58 55.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Zdroj: Prvá stavebná sporiteľňa
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM