Hokej

Diváci sa vracajú na hokej. Klub HC Košice spustil predaj permanentiek

Hokejový klub HC Košice ponúka permanentky pre ich držiteľov zo sezóny 2019/2020 aj nových kupujúcich.

Ilustračný obrázok k článku Diváci sa vracajú na hokej. Klub HC Košice spustil predaj permanentiek
Zdroj: TASR/František Iván

Vývoj pandemickej situácie a zmena opatrení od 19. januára umožnili návrat divákov aj na hokejové štadióny. Na zápasoch Tipos Extraligy ráta košický klub, podľa vyhlášky, so zaplnením 25% kapacity haly v režime OP (očkovaní, prekonaní). HC Košice zároveň spustili predaj permanentiek na zvyšok sezóny a play-off.

Aj s play-off

Klub o tom informuje na webe hckosice.sk. „Samozrejme vítame uvoľnenie opatrení a pevne veríme, že ďalší vývoj umožní zaplnenie 50 % kapacity haly, čo by bolo v aktuálnej situácii prospešné pre všetky kluby. Ako sme pred sezónou fanúšikom sľúbili, aj keď až v priebehu sezóny, ponúkame im možnosť zakúpenia permanentky na zvyšné zápasy sezóny vrátane play-off s výrazným cenovým zvýhodnením,“ uviedol Miloslav Klíma, výkonný riaditeľ HC Košice.

Podobne ako pri vstupenkách, prednostné právo nákupu a výberu miesta budú mať permanentkári zo sezóny 2019/2020. „Po skončení predaja aktuálnych permanentiek bude predaj vstupeniek prebiehať už bez fázy zvýhodneného predpredaja pre permanentkárov. Keďže pri obsadení každého 2. radu nie je možné garantovať obsadenie ich pôvodných sedadiel, rezervácie zo sezóny 2019/2020 budú prenesené do budúcej sezóny,” doplnil Klíma.

Šál ako darček

Ceny permanentky pre dospelých je 120 eur, detská permanentka stojí 30 eur. V cene je vstup na zápasy, na ktorých bude umožnená divácka kulisa a pletený šál vytvorený pri príležitosti osláv 100-ročnice. Ten bude odovzdaný na prvom domácom zápase play-off.

Termíny predaja:

  • 21. – 24. 1. predpredaj pre permanentkárov
  • 25. 1. voľný predaj

Predaj bude prebiehať na stránke vstupenky.hcko­sice.sk do 25. 1. Po zakúpení si fanúšikovia budú môcť permanentky prevziať v priestoroch Steam factory v OC Optima (26. a 27. 1. od 15.00 do 20.30 hod.) alebo v pokladni Steel arény v piatok 28. 1. od 16.00 do 18.00 hod.

Pozor na podmienky

Vstup na zápasy bude umožnený len držiteľom permanentiek, ktorí spĺňajú vždy aktuálne požiadavky vyplývajúce z protipandemických opatrení. Súčasný režim je OP (očkovaní, prekonaní). Klub upozorňuje, že v prípade nevyužitia permanentky z dôvodu nesplnenia podmienok opatrení držiteľovi permanentky nevzniká nárok na peňažnú náhradu či vrátenie peňazí.

Zároveň bude vstup umožnený len na zápasy, na ktorých bude v rámci protipandemických opatrení umožnená účasť divákov. V prípade nemožnosti účasti divákov alebo uzatvorenia štadiónov, nevzniká držiteľom permanentiek nárok na peňažnú náhradu či vrátenie peňazí. Viac informácií nájdete TU.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM