Futbal

Divočina na futbale: Slovanisti vtrhli na hraciu plochu, dvaja fanúšikovia v bezvedomí

Prvomájové finále Slovenského pohára medzi tímami ŠK Slovan Bratislava a MFK Košice sprevádzali strety medzi fanúšikmi oboch táborov. Niekoľko incidentov pred duelom ukončil knokaut priamo na hracej ploche počas príprav záverečnej slávnostnej ceremónie.

Ilustračný obrázok k článku Divočina na futbale: Slovanisti vtrhli na hraciu plochu, dvaja fanúšikovia v bezvedomí
Zdroj: TASR

Tesne pred začiatkom štvrtkového finálového zápasu slovenskej pohárovej súťaže Slovnaft Cup-u medzi Slovanom Bratislava a MFK Košice v Myjave si vybavovali účty priaznivci oboch táborov. Ako referuje čas.sk, fanúšikovia Košíc doplnení o priaznivcov Sparty Praha sa pred vstupom na štadión rozbehli za fanúšikmi Slovana. Keďže traja fanúšikovia Košíc utrpeli zranenia, k slovu sa dostala aj sanitka.

Jeden Košičan dokonca zostal v bezvedomí po zásahu kameňom do hlavy. Krátko pred úvodným výkopom zasa 30 až 40 fanúšikov Slovana vtrhlo na hraciu plochu s cieľom dostať sa k sektoru Košičanov, usporiadatelia však situáciu vyriešili.

Už po zápase počas príprav na záverečný ceremoniál došlo na hracej ploche k ďalšiemu incidentu, keď fanúšik Slovana napadol a udrel fanúšika Košíc. Ten hneď po údere upadol do bezvedomia.

Knokaut počas finále pohára priamo na hracej ploche
2
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: Webnoviny.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM