Tlačové správy

Dosť bolo chýb na tlačivách: Teraz daňové priznanie vyplníte vo vašom počítači a bez zbytočných stresov!

Podnikatelia a živnostníci môžu tento rok podať daňové priznanie k dani z príjmu fyzických osôb v dostatočnom predstihu. Vďaka bezplatnému programu Daňové priznania 2014 môžu tlačivá vyplniť skôr ako v minulých rokoch. Program Daňové priznania 2014 môže využiť každý a zadarmo!

Ilustračný obrázok k článku Dosť bolo chýb na tlačivách: Teraz daňové priznanie vyplníte vo vašom počítači a bez zbytočných stresov!
Zdroj: TASR

Podajte daňové priznanie FO za rok 2014 v predstihu a zadarmo!

Program Daňové priznania 2014 od spoločnosti KROS a. s. je bezplatný, voľne dostupný program, ktorý slúži na vyplnenie daňového priznania k dani z príjmov FO typu A a B a daňového priznania k dani z motorových vozidiel za rok 2014. Každý si ho môže stiahnuť zadarmo na stránke http://www.kros.sk/danovepriznania.

Od 21. 1. 2015 obsahuje aj aktuálne tlačivá daňových priznaní k dani z príjmu fyzických osôb typ A a B za rok 2014. Nič tak nebráni tomu, aby si podnikatelia tento rok splnili daňovú povinnosť v dostatočnom predstihu.

Bezplatne môže každý používateľ vyplniť až 10 daňových priznaní typu A a 10 daňových priznaní typu B.

Netrápte sa s ručným vypisovaním tlačív daňových priznaní

Tlačivá v programe Daňové priznania 2014 vyzerajú ako papierové tlačivá, no políčka sú jednoducho editovateľné, takže ich ľahko vyplníte v počítači. Potom stačí daňové priznanie vytlačiť a odoslať na daňový úrad poštou alebo exportovať do formátu XML pre elektronické podanie.

„V tejto chvíli čakáme až Finančné riaditeľstvo sprístupní elektronický podaj daňových priznaní FO za rok 2014,“ uviedol Jiří Galdia, marketingový špecialista. „Program Daňové priznania 2014 je pripravený pre elektronické podanie priznania a export priznania vo formáte XML. Akonáhle bude elektronické podanie sprístupnené na strane Finančného riaditeľstva alebo v aplikácii eDane, budú môcť daňovníci podať priznanie aj elektronicky. No už teraz môžu podnikatelia podať vytlačené daňové priznanie FO 2014 osobne alebo poštou,“ dodáva Galdia.

Ak použijete na podanie daňového priznania program Daňové priznania 2014, nemusíte sa obávať nepresností alebo nečitateľných znakov ako pri ručnom vypisovaní tlačív. Vypĺňanie tlačiva je pohodlné a prehľadné. Navyše veľkou výhodou je, že niektoré kolónky program sám prepočítava. Tlačivá máte uložené vo svojom počítači alebo ich uložíte vo formáte PDF, takže sa k nim kedykoľvek môžete vrátiť, opraviť ich, alebo vytlačiť potrebný počet kópií na vašej tlačiarni. Takéto daňové priznanie je rovnocenné s originálnym tlačivom a daňovým úradom plne akceptované.

KROS tento rok opäť prvý!

Spoločnosť KROS ponúka editovateľné tlačivá daňových priznaní širokej verejnosti tento rok opäť ako prvá a opäť zadarmo. Pomáha tak slovenským podnikateľom a živnostníkom, ktorí si chcú splniť svoje daňové povinnosti v predstihu a nebudú čakať až do 31. 3. 2015.

Program Daňové priznania 2014 je overené bezplatné riešenie pre podávanie daňových priznaní. Každoročne si program stiahne a využije vyše 30 000 používa­teľov.

Stiahnite si program Daňové priznania 2014 zadarmo na http://www.kros.sk/danovepriznania

Program Daňové priznania vyvíja spoločnosť KROS a. s., popredný slovenský dodávateľ softvérových riešení pre firmy a živnostníkov. Spoločnosť KROS už 20 rokov vyvíja ekonomické programy pre účtovníctvo a mzdy (programy ALFA plus, OLYMP, OMEGA a iKROS), stavebný softvér (program CENKROS plus) a znalecký softvér (programy HYPO a MEMO). Programy KROS využíva už viac ako 80 000 používateľov a sú dlhodobo najpredávanejšie na Slovensku v kategórii ekonomického a stavebného softvéru. Demoverzie všetkých programov sú zadarmo na www.kros.sk

(PR) – Za obsah zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Daňové priznania od KROS
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM