Tlačové správy

Dovolenkujte v srdci čarokrásnej prírody. Všetko tu nájdete na jednom mieste!

Horský Hotel Poráč Park sa nachádza v srdci čarokrásnej prírody, ktorá ponúka všestranné možnosti na turistiku, ale aj aktívny oddych.

Ilustračný obrázok k článku Dovolenkujte v srdci čarokrásnej prírody. Všetko tu nájdete na jednom mieste!
9
Galéria
Zdroj: Poráč Park

Čo však možno neviete je, aké možnosti ubytovania u nás nájdete, a preto sme sa rozhodli predstaviť vám naše ubytovacie možnosti.

Ubytovanie v hoteli

Ak máte radi pohodlie a servis, ponúkame ubytovanie v 20 hotelových izbách, ktoré sú štandartne vybavené. Izby sa nachádzajú v hlavnej budove strediska, ktorá sa člení na ubytovaciu časť a športovo-relaxačnú časť, v ktorej sa nájdete telocvičnu, bowling aj wellnes. K dispozícii sú dvojlôžkové a rodinné izby. V každej z nich je možné zabezpečiť na požiadanie prístelku alebo detskú postieľku.

Ubytovanie v penzióne

Penzión je čoraz populárnejší spôsob ubytovania pre tých, ktorí majú radi súkromie, chcú si sem-tam niečo malé pod zub pripraviť sami, láka ich vonkajšia terasa a možnosť grilovať či opekať. Pôvodne staré zrubové chatky sme prerobili na nové penzióny, ktoré sa dajú prenajať samostatne ako celý objekt s horným a dolným poschodím alebo len ich časť. Táto forma ubytovania sa teší veľkej obľube. Ponúkame zrenovované štyri penzióny a dve klasické zrubové chaty pre tých, ktorí majú radi klasiku.

Poráč Park

Náš koniec sveta si obľúbilo mnoho rodín ale aj firiem, klubov a skupín, ktoré si chcú užiť spojenie prírody a aktívneho oddychu. Vytvárame priestor, ktorý poskytuje ľuďom všestranné možnosti ako tráviť voľný čas – pretože ten si vyberáme sami. Preto veríme, že si každý príde na svoje, či už využitím športovísk ako sú: celoročná ľadová plocha, multifunkčné ihrisko, futbalové, tenisové, volejbalové, bowling, stolný futbal a iné, alebo sa vydáte na skúmanie okolia cez nordic walking-ové trasy, cyklo trasy či turistické trasy alebo zrelaxujete ducha vo wellness centre. Popri tom sa dobre najete a zabavíte napríklad aj na Hudobnej Sobote, kam si pozývame hudobné skupiny. Ak stále rozmýšľate, kde stráviť víkend či pár dní voľna, určite nás navštívte a okúste náš koniec sveta.

Informácie o izbách a cenách nájdete na: www.poracpark.sk alebo na našom facebokovom profile.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Zdroj: Poráč Park
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM