Tlačové správy

Hľadáte recept na krásny úsmev? Poďte na to moderne!

Ako si vybrať správnu zubnú kefku? Túto otázku si určite kladiete najmä vtedy, keď stojíte v uličke drogérie, hľadajúc rozumnú možnosť.

Ilustračný obrázok k článku Hľadáte recept na krásny úsmev? Poďte na to moderne!
Zdroj: Philips

Nebudeme vás napínať, odpoveď je jednoduchá, navyše z absolútne dôveryhodného zdroja. MUDr. Alexander Schill z kliniky Schill Dental Clinic radí, že by mala byť krátka, s rovnou pracovnou plochou a mäkkými vláknami. Zároveň prízvukuje, že neradno zabúdať na dentálne nite a medzizubné kefky. Práve v medzizubných priestoroch totiž vznikajú najčastejšie kazy u dospelých, pričom hrozí aj parodontitída. Nuž, vidíte – žiadne gumové štetiny a podobné „inovácie“ nie sú pri obyčajnej kefke potrebné. Skutočnou inováciou sú však elektrické zubné kefky. Ich benefity sú naozaj významné, a vám dnes predstavíme práve takú kefku, ktorej výsledky sú spoľahlivo overené.

Čítajte ďalej a zapojte sa s nami do súťaže o skvelé ceny práve tu!

Rýchla a efektívna starostlivosť

Najprv si však nechajme poradiť od pána primára Alexandra Schilla. Aké vlastnosti by mala podľa neho spĺňať elektrická zubná kefka? Podľa neho by mala mať krátku a rovnú pracovnú plochu, pričom by jej pohyb nemal spočívať v rotovaní, ale jemnom vibrovaní. Tieto (a mnohé ďalšie) atribúty perfektne spĺňa sonická zubná kefka Philips Sonicare DiamondClean. Jej husté vlákna odstraňujú zubný povlak až 7-krát lepšie než bežná manuálna kefka.

Vďaka špeciálnej technológii sonických vibrácií sa zubná pasta mení na bubliny, ktoré pri 31 000 jemných steroch za minútu zabezpečia nesmierne účinné a zároveň šetrné čistenie.

Celkové umývanie zubov s Philips Sonicare DiamondClean trvá iba dve minúty – to je čas, ktorý odborníci odporúčajú najčastejšie. Kefka navyše čistenie rozdelí do štyroch 30-sekundových fáz, aby ste si dobre vyčistili všetky zuby.

Zdroj: YouTube.com

Nezaťažuje bolestivé miesta

Ak by vám napadlo, že elektrická zubná kefka nie je vhodná pre váš citlivý chrup, je to práve naopak. Vďaka špeciálne zahnutému krku sa s Philips Sonicare DiamondClean dostanete aj na ťažšie dostupné miesta. Ak aj máte strojček, plomby, korunky alebo zubné obklady, nemusíte sa ničoho obávať. Philips Sonicare DiamondClean je taká citlivá, že ju môžete používať aj pri ochorení ďasien. Práve na citlivé umývanie a masáž ďasien sú určené dva režimy sonickej kefky. Ďalšie tri sa venujú lešteniu, bieleniu a napokon štandardnej každodennej starostlivosti. Komplexná starostlivosť je zabezpečená aj tým, že kefka efektívne vháňa pastu do medzizubných priestorov, ktoré sú najťažšie dosiahnuteľnou, a teda aj najproblematic­kejšou oblasťou nášho chrupu.

K dispozícii kdekoľvek

Za parádnymi funkciami, samozrejme, ničím nezaostáva ani fantastické vyhotovenie. Elegantné farby a podsvietenie bez bežného displeja zabezpečujú veľmi štýlový look, ktorý dopĺňa nabíjanie v jedinečnom indukčnom pohári. Na cesty je však lepšou možnosťou praktické a vkusné puzdro, ktoré slúži ako USB nabíjačka kefky, aby ste ju mohli mať kedykoľvek so sebou.

Viac na www.philips.sk/sonicare

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Zdroj: Philips
Zdroj: Philips
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM