Ľubomír Hudačko Správy

Hlášky lekárov z východu stoja za to: Tieto NEZABUDNUTEĽNÉ výroky sa naozaj stali

Lekári majú tiež zmysel pre humor. Alebo žeby to mysleli vážne? Posúdiť to môže každý, kto si prečíta naše skúsenosti z ambulancií.

Ilustračný obrázok k článku Hlášky lekárov z východu stoja za to: Tieto NEZABUDNUTEĽNÉ výroky sa naozaj stali
Zdroj: www.pixabay.com

Veľmi milý prístup lekára sme zažili v Prešove. Po vyšetrení a odporúčaní, ako postupovať v prevencii či ďalšom priebehu liečby povedal nečakanú vetu. „Prajem príjemný zvyšok dňa a prepáčte, že som Vás zdržal,“ znie v jeho podaní už tradičná rozlúčka a hláška s pacientom, ktorá sa dnes len tak nevidí.

Viac správ z Popradu:

Oveľa horší prístup mal jeden legendárny lekár na východe, ktorý vyšetroval tzv. od okna. Po vstupe do ambulancie sa nám mamička zverila so svojou skúsenosťou.

A čo ja s tým?

„Prišla som s dcérou, ktorá mala bolesť ruky po náraze, neskôr sa ukázalo, že ju mala zlomenú. Pán doktor stál pri okne a opýtal sa arogantným spôsobom: "A čo ja s tým?“ Skoro ma roztrhlo od jedu," spomína.

Svoj zvláštny postup prezentovala aj ďalšia lekárka na východe, ktorá pacientke nedovolila pozrieť sa na výsledok nameraného krvného tlaku.

Zostaňte u nás, máme ďalšie nové správy:

„Nahla som sa na tlakomer, že sa pozriem na svoj výsledok. No v tom ma lekárka upozornila a rukou odtlačila, že tam je jej zóna a ja mám svoju od nej ďalej,“ povedala nám viac o netradičnom pokyne naša čitateľka.

S mastným mäsom

A na záver asi to najlepšie. Lekár s výraznou nadváhou, dnes už na dôchodku, si na východe neodpustil obedovať priamo v ambulancii.

Jedného dňa k nemu prišla naša čitateľka s prosbou vypísať výmenný lístok. Neuvedomila si však, že to bolo v čase obeda. „Zaklopala som a on mi otvoril s hrncom plným mastného mäsa v ruke s otázkou: môžem sa najesť? Skoro mi vyrazilo dych,“ spomína dnes už ú úsmevom čitateľka. Máte aj vy nezabudnuteľné spomienky z ambulancie? Môžete sa o ne podeliť s nami v komentároch na našom facebookovom profile.

ilustračné foto

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM