Lenka Fedorová Rôzne

Košické mamičky, a o tomto viete? Burza, kde zoženiete vecičky pre svoje ratolesti!

Potrebujete vymeniť obsah šatníka vášho dieťaťa, alebo sa iba zbaviť nepotrebných vecí? V Košiciach sa už onedlho chystá burza, na ktorej si v takom prípade určite prídete na svoje.

Ilustračný obrázok k článku Košické mamičky, a o tomto viete? Burza, kde zoženiete vecičky pre svoje ratolesti!
Zdroj: TASR

Aj vy by ste svojej ratolesti radi dopriali oblečenie a hračky tak, aby ste nemuseli siahnuť hlboko do vrecka? Alebo sa chcete zbaviť prebytočných vecí, ktoré vám zbytočne doma zaberajú priestor v skriniach? Nemusíte vôbec chodiť ďaleko. Špeciálna burza, kde ich zoženiete, bude už o pár dní priamo v mestskej časti Košice-Krásna.

V piatok, 26. februára 2016 od 16:00 do 18:30 bude prebiehať v priestoroch Kaštieľa Krásna, Burza detského oblečenia a detských potrieb. Na tejto burze môžete nakúpiť či predať detské oblečenie a hračky pre deti vo veku od 0 do 6 rokov.

Pozor! Prihlásiť sa môžete do 23. februára 2016 na oz.pimpollo @ gmail.com ! Registračný poplatok za stôl je 2,50 EUR. Výťažok bude použitý na podporu činnosti RC Krásna.

„Pre deti bude k dispozícii detský kútik, aby sa tam deti mohli pohrať, kým rodičia budú predávať či nakupovať,“ pre Košice 24 to prezradila pracovníčka centra.

Tak milé mamičky, nezúfajte, že už svojim ratolestiam neviete, čo obliecť, príďte si výhodne nakúpiť a nepotrebné výhodne predať !

FOTO: Ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM