Správy

Košický primátor vyhlásil súťaž o najkrajší balkón: O čo sa hrá?

Košičania sa aj tento rok môžu zapojiť do súťaže o najkrajší balkón či predzáhradku. Štyria najlepší sa tak budú tešiť zo zaujímavých cien.

Ilustračný obrázok k článku Košický primátor vyhlásil súťaž o najkrajší balkón: O čo sa hrá?
Zdroj: pixabay

Košický primátor Richard Raši vyhlásil ďalší ročník Súťaže o najkrajší balkón metropoly východu, ale aj lodžie, okna či predzáhradky. Magistrát o tom informoval na svojom webe.

Základnou podmienkou účasti v súťaži je zaslanie fotografie svojho „rozkvitnutého" balkóna, okna, lodžie prípadne predzáhradky na e-mailovú adresu komunikacne@kosice.sk.

Po skončení súťaže vyberie odborná komisia štyroch výhercov, ktorí podľa umiestnenia získajú poukazy na nákup záhradkárskeho materiálu podľa vlastného výberu v hodnote 150, 100 a 50 Eur. Štvrtý výherca získa špeciálnu cenu primátora mesta Košice.

„Košice sa neustále rozvíjajú do krásy, a mňa veľmi teší, že čoraz viac k tomu prispievajú aj samotní obyvatelia nášho mesta. Vidíme to aj pri výbere najkrajších balkónov, okien alebo lodžií po skončení súťaže, keď má výberová komisia z roka na rok čoraz ťažšiu úlohu, aby vybrala víťazov. Tie balkóny, alebo okná sú totiž naozaj z roka na rok krajšie, a ja všetkým Košičanom za túto ich úžasnú prácu ďakujem," uviedol na margo súťaže Raši.

Súťaž organizovaná v spolupráci so Správou mestskej zelene v Košiciach začala 10 júla a potrvá do 15. septembra 2017.

Foto: Ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM