Marek Šebeňa Rôzne

Majster hororu Alice Cooper vystúpi v Košiciach aj Bratislave

Dvoma koncertmi v Košiciach (18. 11.) v hale Cassosport a v Bratislave (19. 11.) v športovej hale na Pasienkoch sa predstaví slovenskému rockovému publiku legenda Alice Cooper.

„Prišiel som na Slovensko v čase, keď oslavujete výročie Zamatovej revolúcie. Aký zamat, keď prišiel Alice?“ nezaprel v sebe rockového rebela. Svojím koncertným programom s názvom Theatre Of Death sa predstaví slovenskému publiku prvýkrát.
„Alice je súčasť mojej osobnosti. Keď vystúpim na pódium, stávam sa upírom. Túto úlohu hrám už viac ako štyridsať rokov a nedokážem si predstaviť, že by v mojej osobe malo byť pri predstavení niečo iné. Je to jednoducho rock and roll. Mám rád tvrdý rock and roll,“ dodala táto legenda rocku.
Ako povedal, energiu kedysi čerpal z whisky a podobných vecí. „Dnes však žijem životným štýlom žiadna whisky, žiadna cigareta, žiadny alkohol,“ prezradil o sebe Alice Cooper. Doplnil, že v tridsiatich rokoch sa cítil ako šesťdesiatročný. „Dnes, keď mám šesťdesiat, som v kondícii tridsiatnika. Alkoholu som sa nedotkol už 28 rokov po tom, čo som mal veľké problémy,“ prezradil. Už viac ako dvadsať rokov žije v šťastnom manželstve, venuje sa rodine a golfu. „A, samozrejme, rock and rollu. Príďte sa pozrieť na moju smrť na pódiu,“ dodal so záhadným úsmevom.

zdroj: TASR

Majster hororu Alice Cooper vystúpi v Košiciach aj Bratislave
1
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM