Lenka Fedorová Rôzne

Na košickej krytej plavárni sa v lete neokúpeme: Čo je dôvodom zatvorenia?

Ak radi navštevujete košickú mestskú plaváreň, mali by ste zbystriť pozornosť. Počas leta chystá zatvoriť svoje brány. Čo je dôvodom odstávky?

Ilustračný obrázok k článku Na košickej krytej plavárni sa v lete neokúpeme: Čo je dôvodom zatvorenia?
Zdroj: TASR

Na košickej krytej metskej plavárni sa v lete neokúpeme. Ako plaváreň informovala na svojom webe, dôvodom je II. etapa obnovy bazénovej haly.

„V období mesiacov júl a august 2017 bude prebiehať II. etapa obnovy bazénovej haly. V tomto období bude plaváreň uzavretá z dôvodu realizácie stavebných prác. Po ukončení prác Vás radi privítame v modernizovaných priestoroch. Práce sa týkajú výmeny podlahy v okolí bazénu a inštalácie podlahového kúrenia,“ informuje plaváreň návštevníkov.

Podľa zverejnených informácií by mal byť však vonkajší areál a ostatné subjekty poskytujúce služby v priestoroch plavárne otvorené aj počas realizácie stavebných prác.

Aj keď krytá plaváreň svoje brány na leto zatvorí, okúpať sa budete môcť na štyroch mestských kúpaliskách. Ako prvé zahájilo sezónu kúpalisko Ryba Anička. V článku Tešíte sa na leto? PREHĽAD, kedy odštartujú sezónu košické kúpaliská! sa dozviete, kedy plánujú otvoriť ďalšie košické kúpaliská.

Sledujte nás aj na Facebooku a užívajte si pravidelný prísun čerstvých informácií z Košíc a okolia.

Foto: Ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM