Tlačové správy

Na Moldavskej ulici v Košiciach zrekonštruovali čerpačku OMV

Košická čerpacia stanica OMV Slovensko na Moldavskej ulici je odetá do nového šatu. Po troch týždňoch sa konečne otvoril aj zrekonštruovaný interiér, aj keď motoristi mohli tankovať aj počas stavebných prác.

Ilustračný obrázok k článku Na Moldavskej ulici v Košiciach zrekonštruovali čerpačku OMV
5
Galéria

"Počas rekonštrukcie prebiehal predaj paliva normálne, aby naši zákazníci mali kvalitné palivá OMV stále k dispozícii,“ vysvetľuje Miriam Fellingerová, Sales Manager, OMV Slovensko.

Významnou rekonštrukciou na ČS na Modlavskej ulici v Košiciach prešla aj umyváreň. Nemenili sa pritom iba portály, ale vynovené bolo celé zariadenie. Umývacie linky sú vybavené kefami zo špeciálneho materiálu, podobného špongii. Sú mimoriadne šetrné k laku, no zároveň dokážu dôkladne vyčistiť aj tvarované plochy.

Motoristi si zatiaľ môžu vychutnať čerstvé presso Viva café, ktoré je dostupné už na každej čerpacej stanici značky. Ide pritom o špeciálnu kávu, ktorej zmes namiešali talianski pražiari a pochádza z fairtrade plantáží.

Modernizácia čerpacích staníc OMV sa na Slovensku začala v roku 2015. Dnes sa novým dizajnom môže pochváliť už 36 z nich.

Našim hlavným cieľom je dať týmto miestam modernejší vzhľad, tak, aby sa zákazníci cítili pohodlne a predajne na nich pôsobili prehľadne a priestranne,“ vysvetľuje Gernot Gollner, Retail manager OMV Slovensko. S tým okrem vnútorného vybavenia úzko súvisí aj vylepšenie existujúcich služieb a sortimentu.

Už viac ako pol roka si zákazníci môžu vychutnávať pizze a rustichini z nového konceptu HOT Snack. Jedlo sa pripravuje v špeciálnej rúre, v ktorej si možno nechať zapiecť aj obľúbené bagety. Ich kôrka je tak pekne chrumkavá, kým obloha zostane svieža.

Zákazníci dnes okrem načerpania paliva vyžadujú aj rôzne doplnkové služby. V OMV sa im snažíme vychádzať čo najviac v ústrety,“ hovorí Miriam Fellingerová. Napríklad si vďaka spolupráci so spoločnosťou Ticketportal možno zakúpiť lístky na kultúrne či športové podujatia. Zaujímavou službou je aj možnosť dobitia si mobilného zariadenia či využitie bezplatného Wi-Fi pripojenia.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Zrekonštruovaná čerpačka OMV na Moldavskej: Aha, ako to tu teraz vyzerá
5
Galéria
Zdroj: OMV Slovensko
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM