Lenka Fedorová Krimi

Najprv hádka, potom smrť snúbenice (†26): Obvinený Marek (27) je už vo väzbe

Tragédia, pri ktorej mal policajt zavraždiť svoju snúbenicu len deň pred ich svadbou obletela celé Slovensko. Sudca košického Krajského súdu urobil rázny krok.

Ilustračný obrázok k článku Najprv hádka, potom smrť snúbenice (†26): Obvinený Marek (27) je už vo väzbe
Zdroj: TASR

Okresný súd Košice I rozhodol 4. októbra tohto roku o vzatí 27-ročného policajta zo Spišskej Novej Vsi, ktorý je obvinený z vraždy svojej snúbenice, do väzby. „Sudca pre prípravné konanie vzal obvineného Mareka B. do väzby kvôli dôvodnej obave, že ujde alebo sa bude skrývať, aby sa tak vyhol trestnému stíhaniu, a tiež kvôli hrozbe vysokého trestu,“ informovala hovorkyňa Krajského súdu Košice Marcela Gálová.

Proti rozhodnutiu o vzatí do väzby podal obvinený sťažnosť, po predložení spisu o nej bude rozhodovať košický krajský súd. Policajt zaradený v pohotovostnej motorizovanej jednotke v Spišskej Novej Vsi mal 30. septembra tohto roku dobodať svoju snúbenicu a následne zapáliť a zakopať jej telo, a to len deň pred svadbou. Polícia vykopala telo ženy v Levočských vrchoch.

Podľa medializovaných informácií sa snúbenci v piatok pohádali, pričom hádka vyvrcholila vraždou. Po čine mal páchateľ na polícii oznámiť, že jeho snúbenica je nezvestná. Na policajnej stanici však kríval, čo bolo policajtom podozrivé.

V byte, kde mali po svadbe bývať, našli špecialisti krvné stopy a pri neďalekej rieke nôž a zakrvavené veci. Dôležitým dôkazom má byť záznam z kamery vo vchode domu, ktorá zachytáva muža, ktorý nesie v plachte zabalené telo.

Foto: Ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM