Alexandra Kolínská Krimi

Nevideli ste niekde týchto dvoch mužov? Košičania Robo (39) a Jožo (66) mali nastúpiť do basy

Košickí muži zákona prosia o pomoc pri pátraní po dvoch mužoch. Dvojica Košičanov Róbert (39) a Jozef (66) si majú podľa polície odpykať trest vo väzení.

Ilustračný obrázok k článku Nevideli ste niekde týchto dvoch mužov? Košičania Robo (39) a Jožo (66) mali nastúpiť do basy
Zdroj: Dnes24.sk

Prvým z hľadaných je Jozef Bendík (66), ktorý má trvalý pobyt na ulici Krivá 12 v mestskej časti Košice-Juh. „Na 66-ročného Jozefa Bendíka z Košíc vydal Okresný súd Trebišov príkaz na dodanie do výkonu trestu. Hľadaný nepreberá súdne zásielky, úmyselne sa skrýva, nakoľko vie, že má nastúpiť do výkonu trestu,“ uviedla krajská policajná hovorkyňa Jana Mésarová.

Jozef sa podľa hovorkyne pohybuje v Košiciach. Ako ďalej uvádza, hľadaný muž je vysoký 168 cm, štíhlej postavy, má prešedivelé vlasy a hnedé oči.

Mladší z hľadaných Róbert Bendík (39) má tak isto trvalý pobyt na ulici Krivá 12 v mestskej časti Košice-Juh. „Na 39-ročného Róberta Bendika z Košíc vydal Okresný súd Košice II príkaz na dodanie do výkonu trestu. Hľadaný nepreberá súdne zásielky, úmyselne sa skrýva, nakoľko vie, že má nastúpiť do výkonu trestu,“ povedala Mésarova.

Menovaný sa podľa Mésarovej taktiež pohybuje v Košiciach. Róbert je vysoký 165 cm, štíhlej postavy, má čierne vlasy a hnedé oči.

Akékoľvek informácie k hľadaným osobám oznámte na ktoromkoľvek oddelení Policajného zboru alebo na známom bezplatnom telefónnom čísle 158. V pracovnej dobe od 07.30 hod. do 15.30 hod. na oddelení pátrania a na číslo 09619 – 31073.

Foto: ilustračné

Muži zákona hľadjú túto dvojicu Košičanov
2
Galéria
Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM