Tlačové správy

Nezadaným banky nepriali. Teraz je však všetko inak!

Poznáte to. Chcete si vziať pôžičku, ale keďže žijete bez partnera, bojíte sa, že to neutiahnete. Situácia sa však zmenila a teraz si môžete dopriať finančnú injekciu aj bez manžela či manželky a rovnako výhodne. Čítajte, ako...

Ilustračný obrázok k článku Nezadaným banky nepriali. Teraz je však všetko inak!
Zdroj: Poštová banka

Z pohľadu financií minú nezadaní ľudia mesačne takmer o stovku viac, ako keď si náklady rozdelia partneri na polovicu. Lepšie finančné podmienky však odteraz môže získať aj človek žijúci bez partnera.

Bez ohľadu na to, či žijete sami alebo v páre, je pre vás dôležité čo najviac ušetriť. Snaha nakupovať za čo najvýhodnejšie ceny sa týka nielen potravín a šatstva, ale aj finančných a bankových produktov. Aj preto prináša Poštová banka pre všetky dvojice žiadateľov Partnerskú pôžičku so zvýhodnenou úrokovou sadzbou od 5,9 % p. a., vďaka čomu môžu klienti ušetriť na úrokoch až 50 % . Nepotrebujete však k tomu manželstvo alebo život vo dvojici, vaším spolužiadateľom môže byť ktokoľvek. Lepšie finančné podmienky v podobe nižšej úrokovej sadzby na spotrebnom úvere získa v Poštovej banke akákoľvek dvojica žiadateľov.

Pri Partnerskej pôžičke nemusíte dokladovať účel úveru, zakladať nehnuteľnosť, či platiť navyše za mimoriadne splátky ani pri predčasnom splatení úveru. Profesionálni bankoví poradcovia vám radi poradia v ktorejkoľvek pobočke Poštovej banky alebo na pošte. Stačí, ak sa obidvaja preukážete platným slovenským občianskym preukazom a výsledok posúdenia vašej žiadosti sa spravidla dozviete do 10 minút.

Čo to v praxi znamená?

Predstavte si, že potrebujete úver vo výške 2 000 eur a splácať ho chcete počas ôsmich rokov. Partnerská pôžička od Poštovej banky, ktorú si vezmete vo dvojici, vás odmení na úrokoch, a to vo výške až 50 %. Vďaka tomu môžete ušetriť za celú dobu splácania viac ako 1 000 eur.

Požičajte si na čokoľvek podľa vašich potrieb vo výške od 300 eur až do 30 000 eur alebo si splaťte inú, menej výhodnú pôžičku. Viac informácií o Partnerskej pôžičke získate na stránke www.postovabanka.sk, ako aj prostredníctvom webu či telefonicky na Infolinke 0850 111 666, kde nebudete čakať dlhšie ako 15 sekúnd, kým sa spojíte s operátorom.

Príklad výpočtu RPMN: Pri pôžičke vo výške 2 000 €, s úrokovou sadzbou 8,9 % p. a., s počtom mesačných splátok 95 vo výške 29,38 € a s poslednou splátkou vo výške 28,70 €, bez poplatku za poskytnutie úveru je RPMN vo výške 9,3 % a celková suma, ktorú musí spotrebiteľ zaplatiť, je 2 819,80 €. Na schválenie a poskytnutie pôžičky nie je právny nárok. Výška splátky je uvedená bez Poistenia schopnosti splácať úver.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Zdroj: Poštová banka
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM