Krimi

Dvojičky z Rožňavy skúsili v Košiciach rozbehnúť zelený biznis: TOTO im našli v byte! FOTO

24-ročného Lukáša a jeho rovnako starého brata Patrika z Rožňavy obvinili policajti. V metropole východu si po svojom prispôsobili byt.

Ilustračný obrázok k článku Dvojičky z Rožňavy skúsili v Košiciach rozbehnúť zelený biznis: TOTO im našli v byte! FOTO
10
Galéria

Obyvatelia jedného z obytných blokov na košickom sídlisku Dargovských hrdinov určite netušili, akú záľubu v pestovaní rastlín majú ich mladí susedia. A možno by sa to do dnešného dňa ani nedozvedeli, keby ich „nenavštívili“ policajti, ktorých po vstupe do bytu čakali rastliny ako vo vychýrenom kvetinárstve. Uvádzajú policajti na sociálnej sieti.

Vo štvrtok ráno urobili kriminalisti domovú prehliadku, počas ktorej bratia dobrovoľne vydali 59 zelených rastlín, zelené sušiny, sklenené fajky, príslušenstvo slúžiace na fajčenie, semená rastlín, svetelné zdroje a digitálnu váhu, ktoré budú podrobené expertíznemu skúmaniu,“ konkretizujú.

Vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach obvinil vo štvrtok zo zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi, spáchaného formou spolupáchateľstva, 24-ročného Lukáša a jeho rovnako starého brata Patrika

V prípade dokázania viny im za ich rozsiahlu „pestovateľskú“ činnosť hrozí trest odňatia slobody na 3 až 10 rokov,“ dodáva k prípadu krajská policajná hovorkyňa Lenka Ivanová.

OBRAZOM: Dvojičky z Rožňavy a ich byt v Košiciach
10
Galéria

Témy, ktoré hýbu Slovenskom:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM