Peter Simon Rôzne

Krásne video, ktoré vás nenechá ľahostajnými: TOTO je pohľad z výšky na miesto, ktoré určite poznáte

Zaujímavo zladené zábery, ktoré natočil Tomáš Puskás neďaleko Rožňavy vás určite chytia za srdce. Hodiny práce však určite stáli zato. Vychutnajte si pohľad z výšky na miesto, ktoré určite poznáte ;)

Ilustračný obrázok k článku Krásne video, ktoré vás nenechá ľahostajnými: TOTO je pohľad z výšky na miesto, ktoré určite poznáte
Zdroj: Dnes24.sk

Každé video leteckých záberov filmára z Rožňavy zachytáva iné miesto v inom uhle pohľadu. Náš portál už viac krát priniesol zostrihy tohto „pilota“ dronu na diaľkové ovládanie. Tento raz sa rozhodol Tomáš navštíviť známu lokalitu Dedinky, ktorá je obklopená nádhernou prírodou a vodnou nádržou Palcmanská Maša. Jedná sa o najväčšiu vodnú nádrž na území Slovenského raja.

V čase jeho filmovanie krásne svietilo slnko. Na videu však vidno aj plavcov, ktorí chytili nejaký ten bronz.

„Túto lokalitu som chcel navštíviť už dávnejšie, no časovo mi to nikdy nevychádzalo. Teraz som sa však rozhodol, že pôjdem a vybral som sa. Filmoval som v priamo z obce. Počasie bolo pekné, slnečné a aj keď sa na zemi možno nezdalo, ale hore fúkal silnejší vietor. Nemal som viac bateriek, tak som nemohol lietať dlhšie, čo je škoda, pričom je tam krásnych zákutí fakt neúrekom. Následne som doma zostrihal zábery, vložil hudbu a vytvoril krátke video,“ uviedol Tomáš Puskás.

Pri brehoch donedávna len chladnej priehrady s tyrkysovou farbou morských vĺn si nárast počtu návštevníkov pochvaľujú aj podnikatelia. Okrem gurmánskych špecialít z tamojších pstruhov a už spomínanej turistiky po roklinách, rebríkoch a cykloturistike sú tu čoraz viac vyhľadávané aj člnkovanie, plavba na vodných bicykloch.

Pozrite si krásne video, ktoré zachytáva Dedinky, z pohľadu na ktorý nieste zvyknutý ;)

Foto, video: Tomáš Puskás

Dedinky 2015 - letecké zábery
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM