Tlačové správy

Mať dobrého zubára sa oplatí

Na výbere auta či dovolenky si naozaj dáme záležať. Záleží nám na tom, aby sme za svoje peniaze dostali „dobrú službu“. Napríklad autorizovaný servis, cestovku s poistením rizík, realitku, ktorá narába s našou dôverou ako s krabicou s nápisom fragile. Za ten dobrý pocit si neváhame zaplatiť.

Ilustračný obrázok k článku Mať dobrého zubára sa oplatí
Zdroj: Schill Dental Clinic

Od dobrej služby u zubára na úrovni 21. storočia nás neraz odradí iba pocit, že je zbytočne drahý, a tak robíme lacné kompromisy, na ktorých neraz prerobíme viac ako na rozumnom a profesionálnom riešení.

Za dobrou službou u zubára sme sa vybrali do reality, ktorú si možno neviete predstaviť. Schill Dental Clinic sa nachádza v košickom Auparku, na adrese, ktorú pozná každý. Dopravíme sa tam MHD alebo autom, pričom parkovanie nie je problém. Čakanie na termín? Nie. Čaká sa iba na to, kým sa odhodláme objednať sa – mailom alebo telefonicky. Termín dostaneme vtedy, kedy nám to vyhovuje.

Dostaneme viac, ako čakáme

Celkom prirodzené obavy z neznámeho miznú už pri vstupe do priestorov kliniky. Očakávanie sterilného studeného prostredia s obrázkami zožltnutých manuálov, ako si čistiť zuby a rozkývaných stoličiek s realitou nemá nič spoločné. Ľudia i prostredie v plnej miere rešpektujú naše rozpoloženie, naše odhodlanie riešiť svoj problém. „Pocity hanby, obavy z kritiky, výsmechu či pohoršenia nad stavom chrupu, ktoré mnohých od návštevy zubára odrádzajú, ostávajú pred dverami ordinácie. My ľudí nesúdime, pomáhame im,“ konštatuje MDDr. Vladimír Strečko, vedúci lekár Schill Dental Clinic v Košiciach.

Zdroj: Schill Dental Clinic

Bez obáv a s dôverou

U Schilla sa nemusíte ničoho báť,“ to je najčastejšia reakcia ľudí na adresu kliniky v rôznych diskusiách na sociálnych sieťach … Je to naozaj pravda? Ak stojí na druhom konci vŕtačky šikovný lekár s pochopením pre naozaj prirodzený strach z neznámeho, z bolesti, ochotný vysvetliť pacientovi čo a prečo ide robiť a využíva pri svojej práci moderné technológie a postupy, niet sa čoho obávať. O to viac, že práve špičkové prístroje rýchlo a presne problém v ústach identifikujú, rovnako dôkladne ho vedia odstrániť a to všetko za krátky čas a bez bolesti.

Našou prácou i prístupom smerujeme k tomu, aby sme boli pre ľudí ich prvou voľbou a konečným, trvácnym riešením ich problémov so zubami. Neviem si predstaviť, že by sme pri ošetrení postupovali metódou pokus-omyl. To ľudia nerešpektujú ani pri oprave auta, a nemali by ani pri svojom zdraví. Hovorím to preto, pretože riešime aj prípady, ktoré už iní vzdali a nie sú ojedinelé. Hovorím na príklad o mostíkoch, pod ktorými sú kazy, zle sediacich korunkách, nekvalitných implantátoch, o zbytočne vytrhnutých zuboch, ktoré sa dali ešte liečiť, nevynímajúc nedostatočne endodonticky ošetrené zuby, čiže nedoplnené koreňové kanáliky, a teda zuby s veľkými nálezmi pri koreňoch, o ktorých často ľudia ani nevedia …"

Zuby so zárukou

V Schill Dental Clinic dostane pacient päťročnú garanciu na všetky naše výkony a použité materiály. Stojí za ňou predovšetkým presná a rýchla diagnostika problému pomocou špičkových prístrojov, kvalitné materiály, ktoré používajú pri plombách, korunkách alebo implantátoch a vysoká odbornosť samotného ošetrenia. Podmienkou poskytnutia 5-ročnej záruky je, aby ste klinku navštívili dvakrát v roku a absolvovali preventívnu prehliadku a dentálnu hygienu.

Schill Dental Clinic nájdete tú „dobrú službu“. Stojí za ňou 25 rokov skúseností a každodenná motivácia, robiť zuby lepšie.

MDDr. Vladimír Strečko
MDDr. Vladimír Strečko / Zdroj: Schill Dental Clinic

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Zdroj: Schill Dental Clinic
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM