Radka Deckerová Futbal

VIDEO: V Dlhej Lúke začali lepšie hostia

V Dlhej Lúke už minulý týždeň mohli oslavovať prvenstvo v I. triede, no oslavu preložili na posledný domáci zápas proti Slavošovciam. Zápas však nezačal podľa ich predstáv a bol pod taktoukou hostí.

Domáci hráči nezačali najlepšie, prvý gól inkasovali už v 2. minúte prvého polčasu. Ten sa podarilo streliť po dorážke Tomimu. Hráčom Dlhej Lúky sa podarilo vyrovnať až v 32. minúte keď po dlhom výkope Skokana krásnym lobom prehodil brankára hostí Čižmár. Do polčasu sa domácim podarilo ešte streliť gól z pokutového kopu.

V druhom polčase sa strelecky darilo len hráčom z Dlhej Lúky. Ešte v 4. minúte mal strelec jediného gólu Slavošoviec výhodu pokutového kopu len jeho strela skončila na brvne Skokanovej brány. Ako prvý sa presadil Ičo, ktorý z bezprostrednej blízkosti po rohu a následnej hlavičke spoluhráča dorážal do brány úspešne. Druhý presný zásah krásnou strelou si pripísal hráč Juríni a posledný gól po peknom centri sprehľadom zakončil hlavou Sanisló. ** Krh. Dlhá Lúka – Slavošovce 5:1** (2:1) **Góly: **Čižmár 2 (1 z 11 m), Ičo, Juríni, A. Szaniszló – Tomi

VIDEO: V Dlhej Lúke začali lepšie hostia
1
Galéria
futbal_dlha_slavosovce
51
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM