Tlačové správy

Po reštarte športu sa rozbieha aj stávkovanie: Tu si môžete konečne podať, aj online!

Už to vypukne! Začiatkom marca vtrhla do celej spoločnosti pandémia koronavírusu. Doplatil na to aj šport, ktorý sa úplne zastavil. Znamenalo to, že fanúšikovia stávkovania mohli na tipovanie zabudnúť. Teraz sa však život dostáva do starých koľají.

Ilustračný obrázok k článku Po reštarte športu sa rozbieha aj stávkovanie: Tu si môžete konečne podať, aj online!
Zdroj: TASR

Rovnako sa k slovu dostanú aj fajnšmekri alias tipéri.

Netreba zabúdať, že Slovensko nie je len hokejový alebo futbalový národ, ale doménou ľudí spod Tatier je aj tipovanie. Aj keď patrí Slovensko k tým menším trhom, záujem o online stávkovanie čoraz viac narastá. Vedeli ste, že medzi stávkarmi je až 80% mužov? A vedeli ste, že u lotériových hrách je pomer mužov a žien fifty-fifty?

Faktory pri výbere stávkovej kancelárií

Tým najdôležitejším faktorom je dôveryhodnosť. To znamená bezproblémová história kancelárie a následné vyplácanie výhier hráčom. Ďalej je to variabilita ponuky stávkových udalostí, herné prostredie, či kurzy. Naše webové stránky dávajú prednosť kvalite pred kvantitou. U nás nájdete iba tie online stávkové kancelárie, ktoré spĺňajú jasné kritériá. O aké ide?

Monitoring a hodnotenie

Stávková kancelária musí mať v prvom rade licenciu. Čiže musí mať oprávnenie na našom trhu poskytovať stávkové služby. A ako ju hodnotíme? U každého online operátora berieme do úvahy viaceré kritériá. Licenciu, bezpečnosť, kvalitu stránky, skúsenosť zákazníka, vernostné programy, mobilné aplikácie, vklady a výbery, možnosť hrať naživo.

Načo všetko môžeme staviť

Pri stávkovaní online je možnosť uzatvárania stávok na rôzne športy, stretnutia, no aj príležitosti. Čo sú to? Napríklad stávka na párny alebo nepárny. Ide o celkový počet bodov, gemov alebo gólov. V každom športe sú príležitosti rôzne. Napríklad pri hokeji alebo futbale to je počet gólov zápase, hendikep, kto dá ďalší gól, počet rohových kopov alebo strelec gólu.

Hor sa do stávok

Keďže po pandémii otvárajú brány postupne všetky športoviská, začína sa rozbiehať aj online stávkovanie. Je na vás, akú spoločnosť si vyberiete a potom vám nič nebráni v tom, aby ste sa vrhli do tipovania.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Zdroj: stavkovekancelarie.net
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM