Monika Földešiová Tlačové správy

Podnikatelia, pripravte sa na rok 2015! Uľahčíte si účtovníctvo a ušetríte za ekonomický softvér

Na začiatku roka 2015 čaká podnikateľov opäť množstvo legislatívnych zmien. Ak chcú byť firmy na tieto zmeny dobre pripravené, mali by si zaobstarať aktuálny účtovný a mzdový softvér, v ktorom budú všetky zmeny zapracované. A teraz s výraznou vianočnou zľavou!

Ilustračný obrázok k článku Podnikatelia, pripravte sa na rok 2015! Uľahčíte si účtovníctvo a ušetríte za ekonomický softvér
Zdroj: Dnes24.sk

V priebehu decembra 2014 si môže každá firma alebo živnostník uľahčiť povinnosti v účtovníctve, mzdách alebo stavebných rozpočtoch nákupom kvalitného softvéru. Ekonomické programy KROS na vedenie jednoduchého a podvojného účtovníctva alebo výpočet miezd teraz firmy získajú s vianočnou zľavou 30 % na www.kros.sk/akcia.

Vďaka aktuálnym programom KROS budú firmy po celý rok 2015 pripravené na všetky legislatívne zmeny. KROS garantuje používateľom načas zapracovanú legislatívu. Používateľ získa k programu aj Balík podpory na celý rok 2015, takže sa nemusí obávať legislatívnych zmien, ktoré počas roka 2015 nastanú. Stačí, ak si bezplatne stiahne aktuálnu verziu programu. Súčasťou Balíka podpory je aj telefonické poradenstvo k programu od tímu skúsených konzultantov.

Pre nových používateľov je pripravená vianočná zľava 30 % na kúpu programu. Firmy tak ušetria desiatky až stovky eur pri nákupu softvéru. Výhodne získajú obľúbené programy ALFA plus jednoduché účtovníctvo, OLYMP mzdy a personalistika alebo OMEGA podvojné účtovníctvo. Akcia platí do 23. 12. 2014.

Pre existujúcich zákazníkov je pripravená vyššia vernostná zľava vo výške až 40 %.

Zľavy platia na kúpu nového programu aj na jeho rozšírenie. Navyše, zľavy platia aj na službu Online fakturácia a prehľad o firme a balíky funkcií fakturačnej aplikácie iKROS.

Viac informácií nájdete na stránke www.kros.sk/akcia

(PR) – Za obsah zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM