Krimi Tlačové správy

Polícia hľadá ženu na fotke. Bola svedkom bitky

Ešte v apríli, presnejšie 14. apríla okolo 5,30 hodiny ráno došlo na chodníku pred kaviarňou Slávia na Hlavnej ulici k bitke. Obeť skončila v nemocnici.

Ilustračný obrázok k článku Polícia hľadá ženu na fotke. Bola svedkom bitky
Zdroj: Facebook.com/Polícia Slovenskej republiky

Okresný vyšetrovateľ začal trestné stíhanie pre prečin ublíženia na zdraví v súbehu s prečinom výtržníctva, ktorého sa dopustil doposiaľ neznámy páchateľ, ktorý dňa 14.04.2018 okolo 5.30 hodiny na chodníku pred kaviarňou Slávia na Hlavnej ulici v Košiciach fyzicky napadol poškodeného muža, čím mu spôsobil ťažké zranenia.

Po páchateľovi polícia pátra a žiada o pomoc verejnosť o stotožnenie osoby ženského pohlavia, ktorá sa nachádzala v bezprostrednej blízkosti a po celú dobu.

Popis ženy:

Cca vo veku 17 až 22 rokov, stredná postava, približne 165 až 170 cm vysoká, svetlohnedá farba vlasov, prípadne blond začesaná na pravú stranu, na sebe mala oblečené svetlo modré rifle, v oblasti stehien a kolien mierne potrhané, obuté tmavé čierne botasky s výrazne bielou podrážkou, šnurovanie bielej farby a ¾ hnedý kabát s kapucňou v zadnej spodnej časti delený, cez plece prevesená tmavá čierna kabelka s bočným zapínaním.

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM