Tlačové správy

Povzbudzuj s Budiš a pomôž svojmu obľúbenému tímu vyhrať skvelé ceny

Minerálna voda Budiš prichádza v rámci svojej letnej futbalovej kampane s jedinečnou súťažou, v ktorej sa spájajú fanúšikovia a ich obľúbené futbalové tímy a spoločne hrajú o skvelé ceny.

Ilustračný obrázok k článku Povzbudzuj s Budiš a pomôž svojmu obľúbenému tímu vyhrať skvelé ceny
Zdroj: Dnes24.sk

Každý správny fanúšik rád podporí svoj obľúbený futbalový tím. Minerálna voda Budiš preto pripravila online súťaž pre oddaných povzbudzovateľov, ktorí sa prostredníctvom nej môžu postaviť na pomyselnú tribúnu svojho tímu a pomôcť mu tak vyhrať skvelé ceny.

Stačí, ak navštívite stránku www.povzbudis.sk, zaregistrujete sa a napíšete názov svojho obľúbeného futbalového tímu. Prvých 10 tímov, na ktorých tribúnu sa postaví najväčšie percento fanúšikov, vyhrá jednu z cien, medzi ktorými sú napríklad aj svetelná tabuľa s diaľkovým ovládaním, doprava na zápas originálnym autobusom FC Barcelona, sada dresov, či zájazd na zápas AC Milána alebo Bayern Mníchov od CK Futbaltour.

Budiš zároveň nezabúda na dôležitosť príjmu potrebných minerálov, ktoré prispievajú k detoxikácii organizmu a ich dopĺňanie významne posilňuje imunitný systém a aj preto je medzi hlavnými cenami pitný režim minerálnych vôd Budiš pre celý tím. Vyvážený pitný režim je pre každého športovca skutočne nesmierne dôležitý. Nedostatok minerálov môže totiž športový výkon zhoršiť a zároveň spomaliť dobu regenerácie tela po fyzickej aktivite.

Ak máte svoj obľúbený futbalový tím, neváhajte a zapojte sa do exkluzívnej súťaže a pomôžte mu tak k jedinečným cenám. Súťaž prebieha od 14.4.2017 do 22.5. 2017

Zdroj: DIVINO, s.r.o.
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM