Tlačové správy

Požičajte si rýchlo, jednoducho a bez starostí

Chceli by ste si ešte pred Vianocami splniť tohoročný sen, no chýbajú vám financie? Nové auto, zariadenie do bytu alebo vymaľovanie domu sa môžu stať s vianočnou pôžičkou od Poštovej banky skutočnosťou.

Ilustračný obrázok k článku Požičajte si rýchlo, jednoducho a bez starostí
Zdroj: Poštová banka

Navyše, zobrať si ju môžete bez poplatkov a ak sa na vás usmeje šťastie v žrebovaní do konca roka aj bez úrokov!

Každý z nás túži po niečom inom. Aj keď si mnohé nákupy vieme naplánovať, niektoré nepredvídané situácie nás nútia siahnuť hlbšie do peňaženky. Financie potom minieme na iné veci, než sme pôvodne chceli.

Vianočná pôžička od Poštovej banky ponúka štedrý úrok už od 5,5 %, pričom nie je potrebné dokladovať príjem a je úplne BEZ poplatku – za jej poskytnutie, za mimoriadnu splátku, za predčasné splatenie, za vedenie úverového účtu, za splátku v hotovosti a za odklad splátok. To však nie je všetko. Pri troche šťastia vám totiž môže byť úplne odpustená úroková sadzba. Všetci tí, ktorí si vezmú pôžičku, budú totiž zaradení do Vianočnej súťaže o nulovú sadzbu. Poštová banka do konca roka vyžrebuje jedného šťastlivca denne, ktorý bude splácať len požičanú sumu, a to bez akýchkoľvek úrokov.

Jedným z výhercov, ktorý sa teší z nulových úrokov, je aj pán Jindřich z Nedožier-Brezian: „Bol som prekvapený, až po čase som si to uvedomil a veľmi som sa potešil. Nikdy som nič nevyhral. Manželke som splnil sen vymaľovať dom.“

Pokiaľ aj vy chcete potešiť seba alebo svojich blízkych, navštívte www.postovabanka.sk, kde nájdete viac informácií o vianočnej pôžičke a Vianočnej súťaži alebo sa informujte prostredníctvom online chatu či telefonicky na Infolinke 0850 111 666.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Zdroj: Poštová banka
Zdroj: Poštová banka
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM